Anketa | Influenseri, brza vožnja i snimanje mobitelom. Treba li povećati kazne u saobraćaju?

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kazne treba povecati min 100%

Kazne treba povecati min 100%

Mujo

Kazna treba biti u iznosu jednog kilometra autoputa... Pa da ne cekamo decenije

Dolmagosan

Najmanje 80% vozača vozi i drži mobitel u ruci, tipka i gleda u mobitel a ne ispred sebe, ne drži pravu liniju kretanja zbog mobitela, nema žmigavca, nevezani, pretili, gasaju itd itd, policije nigdje, kamere postoje ali tamo gdje ih nema je haos, a parkiranje po trotoarima i slično da se ne spominje. Kazna povećati najmanje dva puta.

na radaru

treba opremu zamjeniti.. radare prvenstveno, pa tek onda o visini kazni se moze pricati

Uzas

Treba je kreten blago receno.

Uzas

Policija na benzinskim pumpama pije kafe(el tarik) i sjedi u autima i bulji u mobitele. Sta dalje reci.

Guest

Netreba. Pusti ih da nas sve pogaze, bolje nismo zasluzili. Voziiii mishko!

Namidak

I opet ce je meni povecati koji predjem 60km za 2-3 kilometra ... i ja treba da platim 300KM a tamo ova djecurlija ce idalje ubijati... bolje uraditi detaljnu psiho analizu prilikom polaganja vozackog ispita. Oni sa anomalijama ne treba da sjedaju za volan i to je to

adi

kazen obavezno povecati barem 10x, ovo je vic jeftinijje platiti kaznu nego normalno voziti, jeftinije platiti kaznu nego parking, vic od drzave

adi

Policija na benzinskim pumpama pije kafe(el tarik) i sjedi u autima i bulji u mobitele. Sta dalje reci. ka Uzas haubicari, zderu pite na haubama sluzbenih auta, ili vise po kladarama

Mex

Vi niste normalni kakvo povećanje i ovako su ogromne

Sunce

treba opremu zamjeniti.. radare prvenstveno, pa tek onda o visini kazni se moze pricati ka na radaru A ti si cini mi se policajac.

Sunce

>>Netreba. Pusti ih da nas sve pogaze, bolje nismo zasluzili. Voziiii mishko! ka Guest<< Zasto je moje dvoje djece u autu zaslužilo da naletimo na ovakvu budaletinu? Ili druga djeca? Ili svi drugi normalni vozači?

Tesla

Da li je svjesna koliko je jadna... Tek za par godina ce se ovoga sramiti i uvidjeti koliko je bila glupa. A mozda ce se samo sramiti, mozda ce i tad biti glupa!

Mjesec

Vi niste normalni kakvo povećanje i ovako su ogromne ka Mex Ogromne su za tebe, za mene nisu, ja za 15 godina ni jednu kaznu nisam dobila!

/ Najnovije