Amra Šabić-El-Rayess iz New Yorka: Amerika me sve više podsjeća na BiH uoči rata

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosna Bosancima

Dati šansu građanskoj BiH i svima će biti potaman.

pobjeda

@Bosna Bosancima- .... i skinuti s leđa fašističku Hrvatsku i genocidnu Srbiju

Bosna Bosancima

@pobjeda - nema genocisnih i/ili fašističkih naroda, ima samo pojedinaca i grupa

Xxx

Amra, ajd ne kaki!

Damianusdarcus

Knjigu svakako treba pročitati, a sa jednom konstatacijom se potpuno slažem, a to je da se trebano okrenuti sebi, a ne gledati druge države, apelovati i kukati. Dok sami ne ojačamo kroz obrazovanje, antikorupciju i državotvornu (a ne sitnošićarsku) viziju... bojim se da nam slijedi još jedan (možda i zadnji) genocid!

Zanimljivo

Ulični prodavci hrane u Nerw York-u na domovine iz kojih su doselili gledaju u stilu "hvali more drž se kraja" ha ha ha :)

ne

nikako, sad ce liciti na bosnu onda kada komad mesa bude izlozen u okovanom izlogu, izmedju "raznorazne robe", s poukom "ubilo se za kupusa"

Asdf

Da, prezime joj je baš bosansko.

/ Najnovije