Ambasador Palestine za Radiosarajevo.ba: "Dešava se katastrofa pred očima međunarodne zajednice"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

***

Tuzno

Gospodine ambasadore veoma sam tuzan ali amerika,eu i engleska su isplanirali da vas izrael upotpunosti pobije uz njihovu pomoc.

Name

Vrijeme je da se palestinski narod odrekne Hamasa, kojinje izvor 90% njihovih problema

RedaR

Gospodine ambasadore veoma sam tuzan ali amerika,eu i engleska su isplanirali da vas izrael upotpunosti pobije uz njihovu pomoc. ka Tuzno Sve po zaslugama. Za terorizam bilo gdje u svijetu ne smije biti tolerancije. Znači, sjeći u korijenu je jedino rješenje..

HashimQ

Sve po zaslugama. Za terorizam bilo gdje u svijetu ne smije biti tolerancije. Znači, sjeći u korijenu je jedino rješenje.. ka RedaR Šta hoćeš reći, treba sasjeći cijeli narod? Po tome je sve Nijemce trebalo poubijati zbog odmazde protiv nacizma, jel' onda treba pobiti Srbe na Kosovu zbog terorističkog napada nedavno, mislim malo si preradikalan, Zbog IRE sve Irce bombardirati i istri****ti, To je Genocid.

pitanje ambasadoru

Zašto ambasador ne objasni razlog zbog kojeg se niko od palestinskih zvaničnika ne ogradi od Hamasovog zločinačkog terorističkog pohoda? Znači li to da palestinska vlast podržava Hamas i ubijanje izraelskih civila i djece?

miki

samo se vi uzdajte i kukajte na međunarodnu zajednicu.

PUSTITE DJECU TERORISTO

PUSTI DJECU TERORISTO

/ Najnovije