Akademik Kukić: Da li bi Palmer HDZ-ovo rješenje podržao u Americi?

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bi

Ako su u pitanju crncuge.

E sad

Pametno Slavo, a sada da vidimo šta kažu nepismeni botovi. Ipak, oni misle da su jako bitni.

Panzer

E Slavo još si na Bakirevom platnom spisku .Prvo počni pljuvanje po HR pa onda sa Hercegovcima i Hrvatima i na kraju završi sa svojim omiljenim likom sejdom Komšićem i reci šućur allahu plaho mi ovaj tekst dobar

E sad

E Slavo još si na Bakirevom platnom spisku .Prvo počni pljuvanje po HR pa onda sa Hercegovcima i Hrvatima i na kraju završi sa svojim omiljenim likom sejdom Komšićem i reci šućur allahu plaho mi ovaj tekst dobar ka Panzer Evo jednog. Hajmo još pameti da se načitamo.

Panzer

Ovaj novinar seljačić iz Vakufa i njegova intelektualna gromada Slavo džematlija a sutra je dežurni pljuvač onaj Gjenero garant fuj bošnje ofirni ste pravo

E, sad

Ovaj novinar seljačić iz Vakufa i njegova intelektualna gromada Slavo džematlija a sutra je dežurni pljuvač onaj Gjenero garant fuj bošnje ofirni ste pravo ka Panzer Dalje, pratimo.

Panzer

E sad@ Prvo papčiću se smrzavaj sutra jer niste sposobni ni da imate tople radijatore u jeku zime.Hahaha koja komedija od naroda.

E sad

>>E sad@ Prvo papčiću se smrzavaj sutra jer niste sposobni ni da imate tople radijatore u jeku zime.Hahaha koja komedija od naroda. ka Panzer<< Ja se na pelet grijem, na žalost tvoje zlobe.;)

E sad

Pelet je zakon.;)

Mostar

Slavo sluzi talibanima kao da ga je Osmica uhvatio u klinču sa dečkićem

E sad

Slavo sluzi talibanima kao da ga je Osmica uhvatio u klinču sa dečkićem ka Mostar Dobro, dalje.

E sad

I, to je to? To je sva pamet koju smo mogli da vidimo! Očekivali smo mnogo više.

Blue

Ratovacemo opet, nema problema, znamo gdje su krivci!!

Buhahaha...ha

>>E sad@ Prvo papčiću se smrzavaj sutra jer niste sposobni ni da imate tople radijatore u jeku zime.Hahaha koja komedija od naroda. ka Panzer<< Ti opet počinješ sa vrijeđanjem! Hoćeš li da ja počnem opet?!

krljkrljktlj

Slavo sluzi talibanima kao da ga je Osmica uhvatio u klinču sa dečkićem ka Mostar Je li to svog starog zoveš dečkić!? Nisi normalan Željka mi.

E sad

I, to je to? Dobro, samo nastavite, rad'te se trud'te se.

Patriot

Gospodine akademice Kukic,naravno da palmer takav zakon nebi podrzao u SAD,ali možda i bi ako bi mu netko kao hdz platio 8 miliona dolara.

dP

ka Patriot<<Mislim da u Americi nikom ne bi palo na pamet da se lažno predstavlja. Tamo je to kažnjivo. Samo ovdje ppci Bošnjaci preko noći postaju Srbi ili Hrvati. Znam da nastavljate ono što vam je u duhu tradicije i obraza ali ipak je previše ;)

Hihi

Ovaj novinar seljačić iz Vakufa i njegova intelektualna gromada Slavo džematlija a sutra je dežurni pljuvač onaj Gjenero garant fuj bošnje ofirni ste pravo ka Panzer Dzizus palestinski peso iz prvog vijeka nove ere osnivac hrvatske nacije u Bosni? Zato pulja krsti odpozada.

Gost

U Americi Kukicu svaki covjek ima pravo birati, u BIH to nije tako. Fali nam malo demokracije a tebi objektivnosti. Jer ako bi kritikovao SDA, tada bi ostao bez uloga u upravnim odborima, a to je jako isplativo. Sretno ti bilo!

ZA LJILJANA???

NE JEDI VNAGO! ! !

Adi

A dali bi podrzao iko u americi da mu drugi bira predstavnika, kukicu ne seri

ZIX

Svaki čovjek ima samo jedan glas i može da ga pokloni kome on hoće, tako da usmjeravan

Lisičić

Kukiću bježi među talibane u kalesiju dok nije kasno

/ Najnovije