30 godina od zatvaranja zloglasnog logora "Heliodrom": "Nije podignuta nijedna optužnica"

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zločin ne zastarijeva

Velika sramota!!!

Ne pijem dok Paja vozi

Velika sramota!!! ka Zločin ne zastarijeva Nijedan

Loading...

Pa kako ce se podici optuznica jer ce automatski i Covic biti procesuiran jer se zna da je vodio bespravo zarobljene muslimane na prinudni rad...a obzirom da je trojkin partner,prije ce trojka reci da su muslimani sami sebe zatocili i sami sebe izgladnjivali i prebijali nego da izgube fotelje...Lp

Čemu naglašavanja, podrazumijeva se

Nijedan ka Ne pijem dok Paja vozi Pajo, nisam naveo koji, tekst je o ovom konkretno... tacno nijedan.

***

***

Pitam ja tebe

Ne vidim da je ovaj proislamistički portal pisao o logorima tzv.armije u Bugojnu. Ili..možda ne znaju da su postojali. Evo, ako niste znali, da vas poučim. U Bugojnu je tzv.armija imala više od 20 logora za Hrvate, a protjerali su više od 15 000 Hrvata, i svu njihovu imovinu opljačkali, kuće spalili. Nisu poštedjeli niti crkve. Eto, toka bila ta "humana" armija. Humano ubijali i zatvarali hrvate. ka Ralle I onda je heliodrom po tebi OK, ima opravdanje?!

Ralle

I onda je heliodrom po tebi OK, ima opravdanje?! ka Pitam ja tebe Nikad!! Ali, da cijenite tuđe žrtve, sve bi bilo drugačije. Međutim, vi tvrdite da su samo Bošnjaci žrtve, a to jednostavno nije istina. Istina je to da je tzv.armija protjerala više od 150 000 Hrvata, a HVO oko 50 000 Bošnjaka. Tzv.armija je imala u ratu 331 logor za Hrvate..treba li dalje?

***

***

***

***

***

***

Loš manipulator

Nikad!! Ali, da cijenite tuđe žrtve, sve bi bilo drugačije. Međutim, vi tvrdite da su samo Bošnjaci žrtve, a to jednostavno nije istina. Istina je to da je tzv.armija protjerala više od 150 000 Hrvata, a HVO oko 50 000 Bošnjaka. Tzv.armija je imala u ratu 331 logor za Hrvate..treba li dalje? ka Ralle Da ponovimo, pošto se brišu komentari koji ničim i nikoga ne vrijeđaju. Da bi bio poštovan i cijenjen trebaš i sam da poštuješ i cijeniš. Nazivajući Armiju BiH takozvanom ne bih rekao da si spreman za tako nešto. I ko to mi, nemaš ti pojma ko sam, kako se osjećam, šta sam? Nešto mi govori da se raspravljam sa administratorom koji briše komentare na koje nema odgovor, koji mu se ne dopadaju, ne odgovaraju mu.

To su ...

... nesumnjivo europske vrijednosti. Slicno kao sto izrael radi. Neljudi ne mogu biti casni!!!

visocica 1662

Normalno da nije jer je SDA bila na vlasti 28g,istata SDA je blokirala tuzbu za ratne zlocine koje je BIH podnijela protiv Srbije,sta ocekivati onda.

visocica 1662

Pa kako ce se podici optuznica jer ce automatski i Covic biti procesuiran jer se zna da je vodio bespravo zarobljene muslimane na prinudni rad...a obzirom da je trojkin partner,prije ce trojka reci da su muslimani sami sebe zatocili i sami sebe izgladnjivali i prebijali nego da izgube fotelje...Lp ka Loading... znas a pravis se mutav nije trojka na vlasti unazad 28g nego SDA zeleni termiti koji su takodje unstili tuzbu protiv srbije za ratni zlocin ista ta SDA a ne trojka.

Ralle

Pa jadu da vas je protjerala 150000 nebi vas sad ni bilo na prostoru BH,a hajde jadu nabroji tih 331 logor gdje ste bili zarobljeni lazovciine lazive.Samo da znas UZP-ovac i sad vas nema 150000 u BIH a po zadnjem popisu bilo va sje 6% i trebali ste biti nacionalna manjina jadni jado. ka visocica 1662 Pa samo ma području Bugojna više od 20 logora, Travnik isto tako, Vareš, Kakanj, Mostar, Konjic..a mogu ti ih nabrojati sve pojedinačno. Zato, ta tvoja tzv.armija je bila zločinačka i to polako izlazi na vidjelo, koliko se god vi trudili da to sakrijete.

Celo

Pa samo ma području Bugojna više od 20 logora, Travnik isto tako, Vareš, Kakanj, Mostar, Konjic..a mogu ti ih nabrojati sve pojedinačno. Zato, ta tvoja tzv.armija je bila zločinačka i to polako izlazi na vidjelo, koliko se god vi trudili da to sakrijete. ka Ralle Pa ispade Bugojno i Travnik od milion stanovnika jado jadni Zasto ne pises o Hercegovini

Je li podignuta optuznica za 10 djece sto ste

****

Hrvatska i Srbija

Su htjeli, hoce i uvijek ce htjeti podijeliti Bosnu. I dok nam se ne ukazu vanzemaljci il dok ne evoluiramo kao ljudska bica (a prestanemo biti ljudska fekalija), tako ce bit.

/ Najnovije