29. godina od osnivanja Armije RBiH: Krenuli su u patikama i sa velikim srcem

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

PGB

Svi pripadnicima velike sile čestitam dan pocetka oslobadzanja od velikih srpskog agresora i domaćih katoličkih fašista. Zapamti vrati.

VLADO

I STA STE OSVOJILI?? SRBI UZELI POLA DRZAVE A HRVATI DIO HERCEGOVINE.I STA JE VAMA OSTALO??? NEMOJTE SE HVALITI STO NE POSJEDUJETE.

hahahaha

I STA STE OSVOJILI?? SRBI UZELI POLA DRZAVE A HRVATI DIO HERCEGOVINE.I STA JE VAMA OSTALO??? NEMOJTE SE HVALITI STO NE POSJEDUJETE. ka VLADO nista vi niste uzeli, rs entitet koji naravno nema nista svoje pa ni pravo na ocjepljenje a uzp prestao da postoji, vi ste u Bosni i Hercegovini prijatno i dovidjenja

Mostar

I sta bi bilo od vas da vam ne bijase Hrvata i HVOa?

Joe

Takozvana armija BiH

Da nije amijesno, bilo bi zalosno

osim sto su nestali sa 75% teritorije bivse RBiH, tzv ArBiH je nestala sa scene zajedno sa grbom, zastavom, reigistarskom oznakom, tel pozivnim brojem drzave za koju se “borila”. Najpoznatija po herojskoj bjezanijo iz Srebrenice i najbrzem zauzimanju sarajevskih predgradja.

PonosnaprkosnaArBiH

Bošnjaci kao odgovor non paperu moraju odmah uvesti obavezan vojni rok od godinu dana za sve sa navršenih 18 godina. Momci odmah u kasarne i na poligone za obuku. Ostale u rezervni sastav. Rat nam se očigledno sprema, ne smijemo ponovo biti nespremni

/ Najnovije