Zakazana nova povorka ponosa u Sarajevu: Pandemijska ograničenja živimo svaki dan

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ja

Ovi su gori bolesnici od morone

Samir

Treba se izdici iznad mrznje i gledati ove osobe sa sazaljenjem jer njima je potrebna medicinska pomoc.

Guest

Jupiiiii!!!! Pederi! Pederi! Pederi!!!!!

Guest

Jupiiiii!!!! Pederi! Pederi! Pederi!!!!!

AB

Nemam nista protiv LGBTIQ+ osoba, samo neznam cemu parada. Zivite svoj zivot, a paradiranje je reklama za vas nacin zivota . To treba zabraniti !

Citac

Hvala na obavjestenju, da taj dan nebudem u gradu - zrak ce biti zagadjen za disanje.

Guest

vucicu pederu vucicu pederu vucicu pederu

Katy

Nemam nista protiv LGBTIQ+ osoba, samo neznam cemu parada. Zivite svoj zivot, a paradiranje je reklama za vas nacin zivota . To treba zabraniti ! ka AB slazem se. Nemam nista protiv bilo koje osobe i opredjeljenja na svijetu ali ove parade nemaju nikakvog smisla. Ispadose svi drugi losi osim gejeva i lezbejki. Niko od nas ne bi volio da mu se kcerka uda za zenu , a da se sin ozeni s muskarcem. To jednostavno nije prirodno.

zena

Ma ja, tako i zene kad su hodale ulicama i borile se za svoja prava, primitivci kao sto ste vi su im govorili da im niko ne brani da budu zene HAHAHA

Mladomuslimanski rezervat

sve ce proci bez problema, Saraj’vo je svjetski centar pederluka

Kazi istinu

Zar stotine hiljada pametnih i zdravih osoba treba da gledaju pedere,cime se ponose-poderanim dupetom. To je sramota a ne ponos. Idite u srbiju kod vucica on je predvodnik homoseksualnih gologuzana

/ Najnovije