"Volim da se ne bojim": Sarajevo spremno za petu Povorku ponosa

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dante

Znam da vlada srasna cenzura na ovom portalu kada je drugacije misljenje od narativa koji namece ovaj portal i da ce ovaj komentar biti izbrisan, ali dok ne bude ja cu citiram ovu prvu recenicu : Bh. povorka ponosa je protest protiv nejednakosti....Gdje ste sa glasom kada je izrazena ta nejednakost kod radnih prava, kod penzionera, kod osoba sa invaliditetom, kod povratnika koji su proganjani i maltretirani, kod aparthejda 2 skole pod jednim krovom, kod obicnih gradjana koji su manjina na sirom teritorije BiH, kod ne placanja PDVa ravnopravno, kod nepravednog polozaja kad ides doktoru, kad konkurises na tender, kad....Je li licemjerno samo odredjenoj kategoriji populacije vrsiti promociju njihovih prava ignorisuci sva ostala pobrojana prava. Gdje su cijele godine svi ovi danas sto ce setati, mahati zastavama i apelovati na prava samo jedne grupe ugrozene populacije da stanu rame uz rame sa obespravljenim i ugrozenim radnicima, osobama sa invaliditetom, povratnicima, aparthejdiranom djecoom, penzionerima, manjinama....NEMA IH, jer to njih ne zanima, jer licemjerstvo je bezgranicno. Ovo je drzava obespravljenih gdje svako gleda sebe, pa tako i ova povorka samo sebe, licemjerno!

adi

Lijepe riječi su ukras!

puna podrška

nebinarnim osobama,ne znaju jesu li pošli ili došli

Ardanela

Ova populacuja je izgubila moju podrsku one godine kada je ucio ezan sa Alipasine dzamije u vrijeme povorke i kad se ta grupica galamom, zvidanjem i neartikulisanim krikovima trudila da nadjaca ezan, direktno iskazujuci nevidjenu netrpeljivost i mrznju, dok se eto oni navodno protiv te mrznje i netrpeljivosti bore za svoja prava. Obicni licemjeri potpomognuti vanjskim elementom koji bi da namecu svoje i zatiru ono sto im smeta!

Axl

***

Error

***

Čeljadi moja

Bog je stvorio sve pa i njih Ako si vjernik prihvati različitost…Svakom svoje..

Don Ante

Bog je stvorio sve pa i njih Ako si vjernik prihvati različitost…Svakom svoje.. ka Čeljadi moja Bog nas je sve stvorio. Neke je na pravi put naveo a nekim ledja okrenuo. One koji je na pravi put naveo, u iskusenja ih je bacio, dok one koji su se sotoni okrenuli ceka ognjena vatra i nestanak. U svim svetim knjigama jasno pise kako se vjernik treba ophoditi prema nevjerniku, stovatelju sotone, razvratniku i onim kojim je okrenuo ledja. Vjernik nije duzan prihvatiti razlicitosti, vec je duzan vjerovati u Boga i stovati boziju rijec zapisanu u svetim knjigama bilo koje religije i voditi se time. Zna se sta pise u 10 Boziji zapovijedi.

Zar je 3%

***a vrednije od 97% zdravih ljudi,zasto im je krivo kad ih nazovu pravim imenom.

***

***

Sarajka

Ovo je pravi teror nad građanima.Ljudi rade i nemaju svi para za taxi.Baš me briga,šta ko radi u svojoj kući

Tako je Dante ...

Znam da vlada srasna cenzura na ovom portalu kada je drugacije misljenje od narativa koji namece ovaj portal i da ce ovaj komentar biti izbrisan, ali dok ne bude ja cu citiram ovu prvu recenicu : Bh. povorka ponosa je protest protiv nejednakosti....Gdje ste sa glasom kada je izrazena ta nejednakost kod radnih prava, kod penzionera, kod osoba sa invaliditetom, kod povratnika koji su proganjani i maltretirani, kod aparthejda 2 skole pod jednim krovom, kod obicnih gradjana koji su manjina na sirom teritorije BiH, kod ne placanja PDVa ravnopravno, kod nepravednog polozaja kad ides doktoru, kad konkurises na tender, kad....Je li licemjerno samo odredjenoj kategoriji populacije vrsiti promociju njihovih prava ignorisuci sva ostala pobrojana prava. Gdje su cijele godine svi ovi danas sto ce setati, mahati zastavama i apelovati na prava samo jedne grupe ugrozene populacije da stanu rame uz rame sa obespravljenim i ugrozenim radnicima, osobama sa invaliditetom, povratnicima, aparthejdiranom djecoom, penzionerima, manjinama....NEMA IH, jer to njih ne zanima, jer licemjerstvo je bezgranicno. Ovo je drzava obespravljenih gdje svako gleda sebe, pa tako i ova povorka samo sebe, licemjerno! ka Dante ... ovo su posebni krugovi pakla!

Bhirendra7357

Ova populacuja je izgubila moju podrsku one godine kada je ucio ezan sa Alipasine dzamije u vrijeme povorke i kad se ta grupica galamom, zvidanjem i neartikulisanim krikovima trudila da nadjaca ezan, direktno iskazujuci nevidjenu netrpeljivost i mrznju, dok se eto oni navodno protiv te mrznje i netrpeljivosti bore za svoja prava. Obicni licemjeri potpomognuti vanjskim elementom koji bi da namecu svoje i zatiru ono sto im smeta! ka Ardanela

mark87.chan@gmail.com

***

***

***

***

***

***

***

***

***

/ Najnovije