Uvrede i prijetnje smrću svakodnevica su Elene, najstarije transrodne osobe u BiH

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hrkljus

Naklon do poda, gospodjo Elena!

gost

Drzite se gospodjo, svako dobro!

Zong

Podrska hrabrim ljudima. Stop nasilju i primitivizmu!

hahahahahha

nisam vise Sakib, sad sam Sakiba!

za hahahahahha

nisam vise Sakib, sad sam Sakiba! ka hahahahahha Nije vazno da li si Sakib ili Sakiba vec dal li imas ljudskosti u dusi. Ti takozvani macho oosbe sa nabildanim misicima su najgori ljudi. Misici su im razijenini nego mozak. Ti nemaju sansa da se mentalno i intelektualno razviju. Malo pogledaj sebe, visis ispred ogledala pola dana , ne radis nego svrljas okolo i gledas kome da napakostis. Imas veliki problem a on ce za par godina biti prevelik za tvoj kapacite..

Dokle ova budalastina moze ici

>Ma ko to ima pravo da odlucuje sta ces ti bit ili sta ces ti nositi? Cuj ko to ima pravo. Postoji poredak stvari , normalnost. On je musko koji ne moze da prihvati sebe. Spol nije socijalno odredjen , vec bioloski. On ima xy hromozome, muske hormone, sve musko. Ovo je pseudo nauka. Sta je naredno: ne moze da se vidi kao covjek, vec je zmaj . I mi svi budale sutimo i tretiramo ga kao zmaja a ne kao psihicki poremecenu osobu. Ovi ljudi su "gender confused" i treba im pomoci , a ne ohrabrivati ih u njihovom ne prihvacanju sebe i svoje prirode.

ya

podrska za najdivnije bice. Hvala vam sto se borite za sve nas, za drustvo bez fasizma i patrijahalnog nasilja. Rodne norme su ideologija rasizma. Covjek je slobodan rodjen samo nas zlo i fasizam mogu unakaziti. Sve najbolje Elena, prelijepo ime.

Gost1

Gospodjo Elena, sve najljepse vam zelim!

lenovo

Drugarice Elena, za..bi papke i zivi svoj zivot, naci ce oni vec nesto drugo sto ce da mrze.

Cetnik

CIrkus od Ba h lija JE B O im OTAC DETE

/ Najnovije