Sramotno: Luksuzni džip parkirao na taktilne vodilice ispred Udruženja slijepih u Sarajevu

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Han

Moze mu se na Balkanu. De neka u Svedskoj to uradi.

Ne pijem dok Paja vozi

>>1. Nije Willis proizvod Chryslera. 2. Velj****agen suv za pljackasku privatizacijsku poslijeratnu elitu. 3. NiPovac. ka Sroljo<<Ha, šta je pisac htio da kaže?

Teror i horror polusvijeta

Oni "dominiraju", oni "to rade, zato što mogu". "Znate li vi ko su oni?","Znaš li ti ko je moj babo, ćaća, otac"? "Ja sam član Stranke". To je njihov narativ, demonstracija sile i moci već 34 godine. Sjetite se Sultanije i njezine makine! A takvih poput nje i ovog troglodita ispred Udruženja slijepih i slabovidih lica na svim ovdašnjim stranama imamo na megatone.

Fishek10

Moze mu se na Balkanu. De neka u Svedskoj to uradi. ka Han Da, Svedjani bi izboli na licu mjesta! Ovdje je jos raj na zemlji

policija

korumpirana. Ulica ispod KCUS je maltene blokirana,i trotoar;sve gosti ćevabdžinica i burekdžinica,ne može se trotoarom ići od automobila, i ništa ,nema kazni za nepropisno parkiranje!(kažu; "zakite" poli*ajce ) ali zato redovno pišu kazne pacijentima i uposlenicima Klinikog centra!!! sramno i jadno!

Guest

oj livado

Komšija

SDA demokratija

Han

Da, Svedjani bi izboli na licu mjesta! Ovdje je jos raj na zemlji ka Fishek10 Jok jarane. Ne bi te izboli nego te odrali finansijki taman da si ministar a ne neki dalji rodjak ministra ili iz istog sela kao i ministar. Ministar bi, usput, morao podnijeti ostavku.

Han

>> ali zato re**

***

***

To nije Jeep nego Volkswagen

Samo kod nas se svako sportsko-terensko vozilo naziva Jeep, bez obzira na marku. Jeep je marka koja decenijama pripada Chrysleru.

Kod nas

Svaka pasta za zube se zove Kaladont. Hame, kupi mi jedan Zirodent Kaladont u granapu...

anarhija

ma hajte molim vas, ko mi neka kulturica od naroda.. pun je grad vekih bahatinjosa parkiranih na minutu, koji će brzo samo da nešto.. kud češ više kad u sred centra grada policijski službenici Kantonalnog tužilaštva svaki dan pored BBI centra tacnije ispred Merkatora parkiraju svoja privatna vozila jos nakace onaj amblem pored volana.. i naravno niko nista..level pro bahatosti i besmisla poropisanih zakona kad ih krše oni koji ih provode.. 🤯

Curukot

Kako bi rekli auto je potreba.. da ne dao Bog mora protegnuti malo noge i mozak, kao ta slijepa osoba..

5 wef

Evo večeras 2 terenca ispred Jadranke na trotoaru u Zagrebačkoj. Gazda malo širi radnju, pravi strehe iznad proširenja bašte, parkira kako hoće, zauzima kako hoće... A super caje, paze da ne pokisnu!

Han

ali zato re** ka Han Halo, je li to radiosarajevo,ba ... Zbog cega je Allaha vam , Isusa krista i ostalih ovaj komentar obrisan. Neka je ali me bas, ono bas, zanima zboh kojeg razloga.

Dajte imena

Moze li neko provjeriti ove tablice i dati nam ime ovog bijednika - vlasnika vozila?

/ Najnovije