Roditelji LGBT osoba će šetati s njima na paradi u Sarajevu

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

sarajka

E baš ste na PONOS,ne znam zašto mislite da ostali svijet zanima s kim se jeb..,pa paradirate?! Kakva prava tražite,niko vas ne dira?! Boze sacuvaj,tolike pare Forto dade umjesto da vidi na onkoloskom ima li roditelja čija su djeca bolesna pa da da koju paru..sramota

Dokad

Do kad više, zar se niste našetali? Penzioneri gladni, cijene divlja ju, zdravstvo otišlo u helać, mladost bez perspektive bježi vani, a vi šetate. Dosadili ste i Bogu i narodu. Ko vam brani da budete što jeste?

molba

molim komunalne sluzbe da operu ulice poslije

Haha

Naši “multietnićari” iz Sarajeva su navodno teške antifašiste i ekipa koja ne diskriminira, ali iz nekog nepoznatog razloga potrebna je cijela kamara policije da se osigura šetnja homoseksualaca ili katolička misa. Nešto tu ne štima. Da ne kažem laže

Role

Ja bih više volio da živim sa ovakvima nego recimo sa ustašama koje su porušile 700 nadrgrobnih spomenika Partizanskog groblja u Mostaru. Toliko da se zna.

@Haha

Pa eto pokažite vi kako to izgleda "multietničnost" u Širokom i Banjaluci. Hahahaha to bi dernek bio. Za jedno 30 godina možda samo možda dostignete sadašnji nivo sekularizma, multietničnosti i demokratičnosti Sarajeva.

Habuhabuhabu

Mislim da bi se postiglo više da hodamo ulicom kao Arapi, ruka u ruci, ili pod rukom, umjesto da hodamo kao homoseksualci, lezbijke, queer, ovaj/onaj gender osobe. Ali eto, svako radi šta hoće.

M

Pa moraju roditelji biti sa njima kada su još malodobni i nezreli.

Su.... meraklije

Mater vam bolesnu zasto se sepurite na ulicama.ko ste vi debili da se grad zaustavlja zbog vas.uzmite bejzbol pale pa bolesnu gamad rastjerajte.idite na planinu i gore se sepurite i orgijajte.da sam na vlasti visili bi vi meni po vrbama, vi i vase izopacene vrijednosti.

Tuner

Pretvarate ovo u porodocni praznik. Trebali bi j mi drugi da izadjemo i promovidesemo prirodne heterovrijednosti. Jedno 200000 da dodje. Mislim osjecam se ugrozen ako se ne desi i to.

@HaHa

Fasisto dosadan si sa komentarima. Bas bas dosadan. Idi u tu svoju kamenjarsku cetniciju pa slavi fasizam

Poruka bolesnicima

Ja i?

Sasa

Opet ce da dodju iz cijele regije kao uvijek? Pa naravno. A i tako jedva 50 ljudi skupe. Brate tamo u Holandiju pa paradirajte mislim realno.

Dvije dibidus najruznije face u BiH

Jeste vi vidjeli na sta ove dvije lice?:)Pa posto me postoji muskarac kojega bi njih dvije mogle privuci,okrenule se jedna drugoj.Ne rugam se nikome ali ovo je dno dna.Zao mi ih je.Ali Bozija su stvorenja ali na stranputici.

Mira

Kako ste samo jadni sa komentarima, zamislite da se o vama radi pa procitajte svoje komentare i kako biste reagovali. Toliko imamo na balkanu tuznih i groznih dogadjaja da izgleda vasi umovi ne mogu prihvatiti jedan dan proslave ljubavi. ''Niko vas ne dira''? Kako ih niko ne dira, pogledajte samo kolicinu mrznje u komentarima, a tek sta se desava u svakodnevnom zivotu. Rekla bih da i sebe bolje pogledate, ali mozda niste dovoljno zreli.

Леми

Па шта треба да кажу, да их мрзе? Па њихова су дјеца. Сигурно нису сретни због тога, али неће их убити.

@role

Lijepe riječi su ukras!

@mira

Draga gospodjo miro, da vas samo u priupitam nesto, s obzirom da moj bolesni mozak smatra takve osobe bolesnima i kojim nema ljeka osim metka, side (hiv) ili majmunskih boginja ... prvo sam mislio da je 14.2. dan ljubavi ili je to samo nas bolesnih umova?!! A onda kako to oni slave svoj dan ljubavi? Blokirajuci gradove po cjelom svjetu i paradirajuci sa zastavama i zvizdaljkama, zvaleci se po ulicama u odjeci koju nebi ni luda osoba obukla, sve se to radi da isprovociraju nas bolesnih mozgova i tako da privuku paznju medija. Hocete paradu? Na Kosevo stadion, iznajmite ga za 20.000 KM, imate atletsku stazu, ozvucenje, pa paradirajte do sutra, prodajte karte svojim roditeljima i tako ce te da nadoknadite novcanu stetu. Ko hoce da vas ide gledati kupit ce kartu a ko nece ostat u ce kucama svojim i tako mozete prosipati ljubav istih polova a ne da mi hodate ispred nosa i ipred nase djece okiceni kondomima a dobro znate da svi al bas svi imamo oruzje od proslog rata, budite sretni da do sad niko nije zapucao. Hvala gospodjo miro al vase misljenje je jednako bolesno kao i moje

/ Najnovije