Prizori potresli građane BiH: Majka sa sinom danima živi na klupama Kamberovića polja

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SDA

NOOOOROD ZNA!

Koel

***

Samir

Nema straha, ovo je Balkan, imamo srce rijesice se. Opdt mogu hiljade da se plate za novogodisnju muziku,bice para i za ovo.

Pa ima li kakav racun...

...da im se nesto uplati?

Guest

Treba vidjeti sa Dinom, on sve zna. Neka malo *****ti Seku i SDA. Deder Dinček riješi ovo sa pjdašom Fudom. Nemoj misliti samo o sebi. Koji si ti beljemez? Zar ima većeg prevaranta od Fude i ti mi priču širiš o nekom narodu i pravdi. Dino, Dino kugo jedna umišljena. Šta si ti stvorio i napravio za svog života.

A-ha

Ako državne institucije nisu u stanju da pruže smještaj i riješe ovakve slučajeve, onda nam takva država ni ne treba!

uplati na sda ili kavazovićev merhamet račun!

...da im se nesto uplati? ka Pa ima li kakav racun... tako ti je najsigurnije da nema krađe! ;-)

Ha ja

Bitno je da imate za udomljavanje cuka i maca, a ljude ko hebe.

yooni

To je legitimacija nas svih šta kukamo o ugrozenosti ! I srbi i muslimani i hrvati ... svi skupa smo krivi

Elvir

Gradonačelniku odmah otkaz

/ Najnovije