Pomozi.ba objavio emotivan snimak: 'Jutro nam je uljepšao maleni Daris Bećirović iz Sarajeva...'

0
Radiosarajevo.ba
Pomozi.ba objavio emotivan snimak: 'Jutro nam je uljepšao maleni Daris Bećirović iz Sarajeva...'
Foto: Kolaž / Daris Bećirović

Udruženje Pomozi.ba podijelilo je na svom Facebook nalogu snimak malenog Darisa Bećirovića iz Sarajeva koji se zahvalio dobrim ljudima.

"Jutro nam je uljepšao maleni Daris Bećirović iz Sarajeva, a sigurni smo da će i vama nakon što čujete njegov preslatki glasić", napisali su iz Udruženja Pomozi.ba u opisu videa.

Daris se na snimku predstavio i zahvalio ljudima koji su mu pomogli da čuje, kazao je kako imaju veliko srce i poslao im poljubac.

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

Darisu je oštećen sluh kada je imao samo godinu dana. Roditelji su prvobitno pokušali u klinikama u Sarajevu i Tuzli da pronađu rješenje za zdravstveni problem svog dječaka. Daris je nosio slušne aparatiće šest mjeseci, ali se nakon kontrolnog pregleda ustanovilo da je stanje lošije nego ranije. Ljekari su zato savjetovali ugradnju kohlearnog implantata, ali u BiH za to postoji duga lista čekanja, te je bilo upitno kada bi Daris mogao doći na red za operaciju.

Zahvaljujući Pomozi.ba koja je objavila apel za pomoć i ljudima koji su se odazvali akciji, Daris je uspješno operisan. 

Jutro nam je uljepšao maleni Daris Bećirović iz Sarajeva, a sigurni smo da će i vama nakon što čujete njegov preslatki glasić. ❤🤗❤

Posted by Pomozi.ba on Wednesday, August 30, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije