Pomozi.ba u novoj akciji: Pomozimo Denisu da pobijedi zloćudnog neprijatelja

0
Radiosarajevo.ba
Pomozi.ba u novoj akciji: Pomozimo Denisu da pobijedi zloćudnog neprijatelja
Foto: Pomozi.ba / Denis Delić

Humanitarna organizacija 'Pomozi.ba' pokrenula je novi apel za pomoć. 

Saopštenje ove humanitarne organizacije prenosimo u cijelosti: 

"Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je apel za 30-godišnjeg Denisa Delića iz Doboja koji nakon dijagnoze raka želuca i trbušne maramice gubi 30 kg za mjesec dana. Za njega je u funkciju stavljen humanitarni broj 17044, pozivom se doniraju 2 KM, a broj je jedinstven za sve bh. telekom operatere.

Napravite ovaj pripravak od prirodnih sastojaka: Ruže će vam bolje rasti i neće obolijevati

Napravite ovaj pripravak od prirodnih sastojaka: Ruže će vam bolje rasti i neće obolijevati

Život ovog mladića mijenja se u potpunosti, kada nakon bolova u stomaku i povraćanja dobija dijagnozu zloćudni tumor želuca i trbušne maramice. Do tada je bio posve zdrav, radio i razmišljao o osnivanju vlastite porodice.

Živi kao podstanar s majkom koja je njegova najveća podrška. Digao je kredit za kuću u koju nije uselio. Zahvaljujući radnim kolegama, prijateljima, znanim i neznanim dobrim ljudima prikupio je oko 30 hiljada KM za odlazak u Tursku, gdje su mu urađene pretrage, a primio je i imunoterapiju. Za njegov ponovni odlazak u Istanbul i nastavak liječenja potrebno je 22.500 eura, a u cijenu ulaze pretrage, ugradnja porta, kemo i imunoterapije.

Novčane donacije za Denisovu borbu sa zloćudnim neprijateljem osim poziva na broj 17044 moguće su i putem web platforme www.pomoziba.org ili standardnih bankovnih računa Udruženja Pomozi.ba."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije