Pomozi.ba donirala 3.8 miliona KM za liječenje bh. građana u prošloj godini

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Tačno,vi ste samo prikupljali a narod je taj koji je donirao.Podliježete i vi provjerama inspekcije kako bi se vidjelo jeste li sve što ste prikupili dali onima kojima je namijenjeno.

Guest

Svaka čast...za pomozi.ba !! Mislim da rade pravu stvar,a ko ne vjeruje...neka provjeri! Sve je valjda dostupno i sve se zna! Samo naprijed ! Uz vas su građani - humanitarci!+ Pozz

P

Samo da ne bude kao otvorena mreža i njen voditelj.

Gost

Nisu oni donirali, oni samo kanališu donacije. Doniraju građani, privrednici, projekti, ponekad i javne institucije....Pomozi.ba bi mogao biti donator da sam zarađuje i donira svoj novac, ali to je samo humanitarna organizacija.

/ Najnovije