Podržimo kampanju da dječak Harun ode na devetu operaciju

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Muhamed Fejzic

„Radio Sarajevo“ je obavezno u ime onih kojima je pomoc potrebna i u ime onih koji uplacuju, prozvati odgovorne osobe iz „Pomozi.ba“. Poznato je da ima humanitarnih organizacija koje vrlo mali dio sakupljenih para uplacuju za lijecenje, dok vecinski dio sredstava ide organizatorima ciji se bankovni konto nalazi u Austriji, Njemackoj, Svedskoj, Kataru i Meki. Radio Sarajevo zna da bosanski mediji rado upraznjavaju prostor i ucestvuje u kriminalu kada su u pitanju najosjetljiviji a to su smrtno oboljela dijeca, (leukemija i lijecenje po Turskoj i Njemackoj po sistemu „udri muski“)!

Harum Dević

Zašto Radio Sarajevo ne odgvori na komentar Gospodina Fejzića. Ovo je ozbiljna stvar koja če imati loše posljedice na one kojima je pomoč potrebna.

/ Najnovije