Nekada se borio za BiH, a danas je beskućnik: Pomozimo Šoki s brda Žuč

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Zlatne kašike su u pohlepnih izdajnika iz SDA haram im svaki zalogaj i njima i njihovim pokoljenjima .

00

Što mu Trojka nešto ne obezbjedi.Hadže se borio za deblokadu Sarajeva. Sramota je našto je Forto i njegova nesposobna vlada doveo boračku populaciju !

Diskjxzd

Kakva sramota svih vladajućih stranaka do danas, da se skuplja pomoć branitelju ove zemlje! A koliko ih ima takvih! Sram vas bilo i stid, neće ni vaša do zore goriti!

Bizmark

I onda prijete ratom a ovako borce nagrađuju ratujete gospodo ali vi Samo nam je sreća sto su borci i za veliku srpsku ovako prošli kao i sokolovi ustaski svi za do ko ima dom Izetbegović jes će te zlatnim klasikama ako sebi kupite Fuj

bosanac

Sarajlići jedu zlatnim kapijama,borci jedu drvenim,uzmite od Sarajlića nelegalno stečenu imovinu pa podijelite ugrozeni. borcima,ramazan je,a sevap

II Viteska

Zar nema pravo na zdravstveno osiguranje kao demobilisani borac od kantona ??? Po godinama ima pravo i ne penziju ako ima 20 g. staža ili borački dodatak od federacije. Ako je taj mislim da se vratio iz Njemačke 93-će da brani BIH.

Ako

Ova pomozi.ba ako ovako nastavi će imati veći budžet od ministarstva za izbjeglice i socijalna pitanja.

refa

trojka sastavljena od dvoje Izetbegovica i Osme uz pomoc zlatnog ljiljana Komse mogu mu sedefnu kucu napraviti !

Jole

Što mu Trojka nešto ne obezbjedi.Hadže se borio za deblokadu Sarajeva. Sramota je našto je Forto i njegova nesposobna vlada doveo boračku populaciju ! ka 00 a sto mu to dosad sda nije obezbjedila nista?nije on od juce na ulici nego od kraja rata!!a zna se ko je vladao kantonom i opstinom sve ovo vrijeme!!!

Boom

Izgleda da se nije borio bude svima bolje nego samo nekim pojedincima ukratko našoj eliti

Gost

U istoj situaciji je i DRŽAVA za koju se borio. Beskućnica.

Za pomoc - obratite se SDA (es-dee-ooo)

Najvise se za njih izborio da oni imaju........

Plate političara

… podijeliti u socijane doplatke, a političarima uplaćivati preko poruka, prema učincima.

/ Najnovije