Slika mališana koji prosi na ulicama Sarajeva potresla brojne građane: Gdje su i šta rade nadležni?

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja sam

Zovemo...godinama... ništa

Karma

Institucije postoje ali njihovo osoblje kafenise na racun drustva. Dati otkaz cijelom timu i zabraniti rad u drzavnim institucijama. Zaslusili su da oni prose.

????

U MUPu nikad nemaju informaciju da je neko prijavio slučaj. Sigurno su se učesnici nagodili ???

Adi

Skijaju na bjelasnici, i smisljaju kako ce pljackati narod

Spasite

Dijete odmah,nemojte čekati

Gost

Bruka i sramota..Ovoga je sve vise na svim ulicama gadova BiH..A vi koji ste,kao nadlezni,pustite svoje dijete makar jedan sat u ovakve uslove,pa mozda vam onda srce pukne i ljudskost proradi...SRAM DA VAS BUDE

Eto

A kako da se jave kada nema socijalnih radnika. Znaci ne zaposljavaju one koje trebaju, a to moraju biti i strucni ljudi. Sramota!

Ja sam

Prošli su dani....i Dokle smo, gdje je dijete!!!?

Ja sam

Odkad se u ovoj rubrici radi o manjinama!? Većina!

Ja sam

...I šta bi?!

Teta

>>Prošli su dani....i Dokle smo, gdje je dijete!!!? ka Ja sam<<

Mario

Trc b a l i j a poljem ja za njim da ga koljem

/ Najnovije