Mađarska: Zašto Romi neće imati svog predstavnika u parlamentu?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kikirez

Kakao bi hOrban izgledao u ocima biraca,da dozvoli Rome u skupstni?

Panzer

Jedan od rijetki političara u EU koji se ne boji Briselski kancelariski štakora za razliku od one pi..ke Plenkovića iz HR.

Habuhabuhabu

Jedan od rijetki političara u EU koji se ne boji Briselski kancelariski štakora za razliku od one pi..ke Plenkovića iz HR. ka Panzer Uspio si da napraviš četiri gramatičke greške u jednoj rečenici. Rođen si da drugim dijeliš lekcije. Samo naprijed.

Neandertalac

Jedan od rijetki političara u EU koji se ne boji Briselski kancelariski štakora za razliku od one pi..ke Plenkovića iz HR. ka Panzer ------ fasizam kao najvisi stadij primitivizma

Veži konja gdje ti Aga kaže

Jedan od rijetki političara u EU koji se ne boji Briselski kancelariski štakora za razliku od one pi..ke Plenkovića iz HR. ka Panzer ------ fasizam kao najvisi stadij primitivizma ka Neandertalac<< Komunizam je naj veći nivo primitivizma.Ta ideologija je ubila naj više ne istomišljenika.

@Brato

Komunizam je naj veći nivo primitivizma.Ta ideologija je ubila naj više ne istomišljenika. ka Veži konja gdje ti Aga kaže<< A nacizam je bila dobar i poštena ikoja nije ubijala nego se lijepo odnosila prema ljudima naj bola deologija jel tako

Šta ovo smrdi?

Jedan od rijetki političara u EU koji se ne boji Briselski kancelariski štakora za razliku od one pi..ke Plenkovića iz HR. ka Panzer Kršćanski fašizam. Đizus koji umire za bijelu rasu.

Ne seri

Komunizam je naj veći nivo primitivizma.Ta ideologija je ubila naj više ne istomišljenika. ka Veži konja gdje ti Aga kaže A nacizam je bila dobar i poštena ikoja nije ubijala nego se lijepo odnosila prema ljudima naj bola deologija jel tako ka @Brato<< Nacizam je njemački paganski nacionalizam: ideologija krvi i tla. Komunizam je nastavak ideja Francuske revolucije i prosvjetiteljstva u političkom sistemu koji podrazumijeva društvenu jednakost.

/ Najnovije