Lijepe vijesti za malu lavicu Dalal: Transplantacija je uspjela

Radiosarajevo.ba
Lijepe vijesti za malu lavicu Dalal: Transplantacija je uspjela
Foto: Facebook / Dala Omerović, mala Lavica

Djevojčica iz Bihaća Dalal Omerović, koja se liječi od najtežeg oblika leukemije, dobila je lijepe vijesti. Naime, na Facebook stranici "Za Dalal" objavljeno je a su ćelije donora uspješno zamijenile ćelije male Dalal, transplantacija je uspjela.

"Naše dove /molitve su uslišene, hvala Bogu. Sva pozitina energija koju ste slali je dala snagu Lavici da izdrži da pobjedi ono strašno čudovište s početka priče. Dalal trenutno ima temperaturu, doktori pretpostavljaju da je u pitanju neki virus, pa je danas data krv i stolica na analizu, te rezultate očekujemo u narednim danima. I da, danas su isključena i dva lijeka koja je uzimala redovno", piše na Facebook-u.

"Hvala vam dobri ljudi, hvala što ste uz nas od prvog dana što ste podrška u svim oblicima. Borba još traje i ne odustajemo, jer uz Božiju pomoć mi obični ljudi možemo sve. Dalal naravno u svom stilu i s osmijehom koji obara s nogu i pobjeđuje sve", navodi se na Facebook-u.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije