Jovan i Almir zbog ljubavi trpe napade: Nije sigurno vratiti se u BiH

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gazija555

povratit ću majkemi

Napad

Nastojanjem da se normalizira ovakva pojava vi direktno ucestvujete u napadu na psiholosko i socijalno zdravlje drustva. Fotografijama i clancima vi agresivno propagirate moralni sunovrat. Ovo ne moze na dobro izaci.

Snaga Rusije

Ako zbog neceg Putin uspije, bit ce zbog ovog. Dodik takodje.

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

Bili bi prihvaćeni da Almir hebe Jovana, ali pošto je obrnuto... neka ih u Beogradu!

,.bolesnici.,

Neka vas u beogradu,nemojte se vracati.i treba vam tu bolest sakama istjerat.cuj ljubav opasna i opaka bolest.majnuni bolesni nek vam doktori objasne zasto anus sluzi.

De ba

Žao mi je da vas tuku i vrijeđaju, ali stvarno nagonite na vomitus i najliberalnije među nama i ja ničim ne mogu svoj želudac natjerati da vam kažem da ste ok i normalni. Dapače.

Boom

Žao mi je da vas tuku i vrijeđaju, ali stvarno nagonite na vomitus i najliberalnije među nama i ja ničim ne mogu svoj želudac natjerati da vam kažem da ste ok i normalni. Dapače. ka De ba<<Ma ova dvojica su ljenčine koji misle da žive na tuđim leđima a mislilu da se snimaju a lova će teći jest al šipa. Eto ne mogu naći posao jer su pederi

registriran

Almire i Jovane, BRAVO.............Ne obazirite se na stoku okupljenu oko septicke jame. Svako dobro.

Bbbbb

Nemojte se vraćati nikad molim vas, a ovi sto se skrivaju i vi idite ovaj grad nije za vas i nemate dobrodoslicu. Vaša islamofobija nije dobrodošla.

Damianusdarcus

Zavisi kako si ga pitao, sigurno će Jovanče prihvatiti ako mu kažeš "Jovaneee bil ti malo zabih?"

Tuner

Drzava i ustanove za psiholoska lijecenja trebaju se baviti ovakvim

Mozda im se svidjate...

...na zalost, na ovim prostorima djecu odgajaju pod parolom 'ko se tuce taj se voli' pa ne cudi sto je toliko nasilnika okolo koji ne znaju u ovom slucaju prihvatiti tu svoju seksualnost. Svidjate im se ali se boje sebi to priznati.

Hare

Provokacija za Bajram

/ Najnovije