Dženana Sokolović dobila kuću: Sudbina je htjela da bude blizu mezara njenog sina

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

meni nije jasno

izvinjavam se, ali meni stvarno ije jasno zasto je gospodji Dzenani kupljena kuca i potrosene tolike pare kada su oni vec imali smjestaj u stanu u novoj zgradi koji im je dala opcina Stari Grad? Njoj su trebale pare za zivot svakodnevni, zato je i prosila dusa draga, a ne novi zidovi koje ne moze jesti! Od cega ce kupiti drva i platiti struju jer kuca ocito nema grijanja?? A ni bojlera kako vidim cesma u kuhinji iz zida izlazi jedna?!

za meni nije jasno

izvinjavam se, ali meni stvarno ije jasno zasto je gospodji Dzenani kupljena kuca i potrosene tolike pare kada su oni vec imali smjestaj u stanu u novoj zgradi koji im je dala opcina Stari Grad? Njoj su trebale pare za zivot svakodnevni, zato je i prosila dusa draga, a ne novi zidovi koje ne moze jesti! Od cega ce kupiti drva i platiti struju jer kuca ocito nema grijanja?? A ni bojlera kako vidim cesma u kuhinji iz zida izlazi jedna?! ka meni nije jasno Stan od 18 m2 nije dovoljan za porodicu od 3 clana. Zato je kupljena kuca koja ce im ponuditi vise privatnosti i prostora.

procitajte ponovo clanak

"Ona je prvobitno živjela u stanu od 18 metara kvadratnih, da bi potom od Općine Stari Grad dobila na korištenje stan u novoizgrađenoj zgradi napravljenoj s ciljem zbrinjavanja socijalno ugroženih građana"... I dalje smatram da se zidovi ne mogu jesti niti naloziti - oni i dalje nemaju prihoda!

Zasto je kupljena kuca?

Zasto novac koji su ljudi donirali nije uplacen gospodji Dzenani na racun da ona sa njim raspolaze kako zeli? Jer novac je na kraju krajeva skupljan za nju i njenu porodicu i njima je trebao biti i predat u potpunosti. Sve drugo je podlozno mahinacijama! Ja od sada uplacujem samo direktno ljudima kojima treba pomoc!

za procitajte ponovo clanak

>>"Ona je prvobitno živjela u stanu od 18 metara kvadratnih, da bi potom od Općine Stari Grad dobila na korištenje stan u novoizgrađenoj zgradi napravljenoj s ciljem zbrinjavanja socijalno ugroženih građana"... I dalje smatram da se zidovi ne mogu jesti niti naloziti - oni i dalje nemaju prihoda! ka procitajte ponovo clanak<< Ter info iz clanka VIJESTI Autor:Sanda Arnautović23. nov. 202119:41 > 19:51 " Dženana Sokolović trenutno živi sa 150 maraka pomoći, u neuslovnoj kući koju joj je na korištenje dala općina, sa suprugom koji je nepokretan, te 23-ogodišnjim sinom, kojeg je nazvala po ubijenom sinu Nerminu, koji je nezaposlen. S tim novcem plaćala je režije, a novac za hranu prikupljala je na ulici." Ne razumijem vasu reakciju vezano za ovu porodicu, ,porodici je pomoc stigla a sadase neko nalazi da vaga na apotekarskoj vagi da li treba kuca ili stan?

Alija

Jednu vrecu za mog Boooookira

/ Najnovije