Duška Jurišić na Povorci: Ako se SDA ne ogradi od izjava Zahiragića smatrat ću da je to njihov stav

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

Vuza

Kao nekoga zanima šta ova misli o bilo čemu/kome. 🤣

Meho

***

Xyz

Duska zar nemamo svi pravo na svoje misljenje...

Mak

Kakva je ovo zloća i lažac.

Ja1

***

Pufko

Hahaha opsjednuta Harisom Zahiragićem jer je na Skupštini rekao istinu o njenim nedjelima na kantonalnoj televiziji. Ne može sebi da dođe hahahahaha

***

***

Zanimljivo

Da je Duška koja je skoro pa penziju zaradila po javnim servisima nonsalantno odšutila gašenje programa FTV a. Kako samo njezno opali relativizaciju kao nije problem kod Srba sto je Dodik zabranio paradu i skoro pa pobio učesnike, problem su SDA i Zahiragic. Pa Duska što ambasadori ne organizuju i Bl nisu samo ambasadori za Kanton Sa.

Zla DuškaDugouška

Pa kad onda opletem po SDA, pa malo nahuškam medije, pa ambasadore, pa analiticare, kazaza, bajtala i ekipu. nikoga vise nece biti briga ni za Bože pravde, ni za rasturanje drzave..

Miki rubiroza

***

Zjut

Haris Zahiragić ponos Bosne!

Tatar

Ovaj je po prvi put rekao nešto pametno.Zasto ta populacija ima pravo na opredjeljenje a mi nemamo pravo na svoje mišljenje

A ti kao ne znaš

***

Duškica

***

Prvo i prvo

Da biste kritizirali Paradu, prvo morate izmarisat suprugu. To je test. A kod nas svi prolaze taj test.

Prdusica

Lijepe riječi su ukras!

Habuhabuhabu

Opet se javlja neki iz SDA koji ne zna na koji drugi način da zaradi platu osim proglašavajući ljude normalnim i nenormalnim. Zanima me koliko već godina taj dobiva platu koju bi mogao zaraditi i papagaj.

Jxjjx

Idi u rs i tamo prosipaj šuplje

Prvo i prvo njemacka bolest

Da biste kritizirali Paradu, prvo morate izmarisat suprugu. To je test. A kod nas svi prolaze taj test. ka Prvo i prvo Da bi bili pravi paradlija morate malo tuknut na fasizam. Doug Murray.

/ Najnovije