Bosno, probudi se: Diplomirao s desetkom, sad bez posla, obrok traži u javnoj kuhinji

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

CC

Javna kuhinja se preklapa sa javnom upravom !

N.G

Lijepo je njemu govorila mati uči sine i nećeš raditi.I evo završio fakultet i stvarno neradi.

Bego

Kristijane zelim ti zdravlje i srecu i da nadjes put iz ove nase prokletinje. Nisi sine mogao ni naci posao jer nisi u stranci i nisu ti roditelji korumpirani na stranackim jaslama. Ovo je drustvo neznalica, glupana i lopova, a svi se pozivaju na vjeru i naciju, kakva ironije. Pogledaj ova dva prethodna komentara i vidjeti ces da zivimo sa psihopatama i ljudima koji nemaju merhameta i nema za njih nista sveto. O Bogu da ne govorim, njega se nasi sugradjani ne plase, samo se busaju u prsa da su vjernici jer je to moderno.

asdf

Visoka škola za ekonomiju i informatiku Prijedor? Diploma je samo papir, koji kaže da osoba posjeduje određena znanja, vještine i kompetencije. Njih treba stvarno posjedovati i odmah nema problema sa zaposlenjem, pogotovo ako to obuhvata i minimalni obim znanja, vještina i kompetencija iz informatike.

JA1

>>Kristijane zelim ti zdravlje i srecu i da nadjes put iz ove nase prokletinje. Nisi sine mogao ni naci posao jer nisi u stranci i nisu ti roditelji korumpirani na stranackim jaslama. Ovo je drustvo neznalica, glupana i lopova, a svi se pozivaju na vjeru i naciju, kakva ironije. Pogledaj ova dva prethodna komentara i vidjeti ces da zivimo sa psihopatama i ljudima koji nemaju merhameta i nema za njih nista sveto. O Bogu da ne govorim, njega se nasi sugradjani ne plase, samo se busaju u prsa da su vjernici jer je to moderno. ka Bego<<Nisu oni vjernici jer jer to moderni nego zato sto je to profitabilno, jedino to bih ispravio u tvom tekstu

N.G

Htjeo sam da kažem da je završio privatni fakultet(koji možeš pasti samo ako padneš niz stepenice)Kao naši političari e onda bi imao dobar posao ili da si u stranci može i nepismen

ya

trazi zaposlenje od cetnika ili ustasa. Po nacionalnom kljucu! A Njemacka te samo ceka. Ovo je prevarant sa laznom diplomom. Neradnik. Bosna neka se probudi u Srebrenici i jadnoj djeci kojima zaista treba pomoc.

Glavu gore!

Sretno Kristijane, nemoj odustajati I ne vjeruj ovim zlim komentarima zlih ljudi koji kritikuju I osudjuju. Drzi se Kristijane, I idi ka boljoj buducnosti, cuvaj I zdravlje I sve, kako svoje tako I od roditelja, porodice. Zelim ti svako dobro.

kikirez

'Ta cesh ti Kristijane reformisati, Baja se tu pita, njemu je potaman!

Bosnjak

VAŽNO JE OSTATI KONSTITUTIVAN NIKAO NEĆEMO GRAĐANSKU BIH. SAMO KONSTITUIVNOSTI I ŽIVOT ZA NASA 3 KONJA. DA MOGU LIJEPO UZIVATI

gogo

Diplomirao, ali ne znaci da je sposoban...

gogo

Diplomirao, ali ne znaci da je sposoban...

kukac

E sad da je zavrsio neku jaku skolu i nije..

Treba raditi, mlad na selo

Momak hajmo na selo krave, sir.... Čuj diplomirao pa na javni kazan, fuuj, neradnik!!! I ja sam diplomirao pa perem babe u Njemačkoj.

/ Najnovije