Zlatnu policijsku značku u BiH ima samo jedna žena

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Joj kad mi pocnu na ovu temu ravnopravnosti. Gdje su zene na gradjevini u rudnicima na ratistima ne vidjeh niti jednu da visi sa smetljarskog kamiona i da ubacujje kante u kamion. Jos nisam dozivio da izadju i kazu hocemo i mi da budemo smetljarke dajte nam ista prava.

JA1

Jel iko ikada cuo da zene traze da budu postari da nosaju torbu ili da metu ulice al zato u sudu na svakim vratima ispisano zensko ime sudije a kad udjes u kanc docekaju te jos tri zene, zamjenik zapisnicar i sudija. Samo jedan muski sudija na tri sprata.

Ja

Jel iko ikada cuo da zene traze da budu postari da nosaju torbu ili da metu ulice al zato u sudu na svakim vratima ispisano zensko ime sudije a kad udjes u kanc docekaju te jos tri zene, zamjenik zapisnicar i sudija. Samo jedan muski sudija na tri sprata. ka JA1 Pokušaj se sjetiti da su djevojčice u školi puno bolji učenici, na fakultetu puno bolji studenti. Logično je da ih ima na mjestu sudija. Pitanje je zašto ih nema na rukovodećim mjestima. Ima žena i u vojsci, i na ratištima nose puške, nosile su i za vrijeme agresije na BiH. Žene sve mogu, problem je samo u glavama naše okoline

@Brato

Da malo izađeš iz socijalnog stana tamo u dijaspori vidili bi kako žene ubacuju smeće u kamione, čiste ulice, poštari itd. A isto da ste bili u BiH znali bi da su i žene nosile pušku i ratovale.

/ Najnovije