Komšić: Zlu je uvijek pametno reći "NE", borit ćemo se i za mir i za BiH!

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

PONESI ZASTAVU..!!!

Mi smo ready !!!

Što mislite ?

Zločini državljana srbije protiv budućih generacija (narednih minimalno 1000 godina) su po svojoj prirodi interkontinentalni jonizacijski genocidi (radiocidi) kako u prošlosti i sadašnjosti tako i u budućnosti (protiv još nerođene djece)

Futurizam nade u neviđeni prosperitet čovječanstva

Ako bi se nakon pravilne defanatizacijske exterminacije tariguzije u biološkom smislu stvorili uvjeti za desetak godina prosperiteta čovječanstva, ono bi možda moglo ovladati tokom tog perioda tehnikama za fleksibilno i regularno preusmjeravanje skupocijenih svemirskih asteroida (u kojima su resursi poput zlata i platine) prema teritoriji tariguzije, čime bi joj se populacija patogena opet umanjila na manje od 50 000. Što mislčite ?

@Futurizam

Ima logike, jer to bi bila tipična evropska doktrina još od 1945-e (urade se istodobno dva ili više korisnih postupaka), koji bi bili u interesima biznismena iz cijelog svijeta.

I Raguž u Bruxellesu: Neka se Europa pripremi za ogromnu političku krizu, ako se izbori u BiH ipak održe

Raguž je, navedeno je u priopćenju, pojasnio kako je svjestan kako će međunarodna zajednica gurati izbore bez obzira na ishod razgovora o izbornom zakonu, jer se to dogodilo i 2018., no, dodao je i to kako će EU morati biti spremna na jednu ogromnu političku krizu nakon tih izbora koja bi mogla imati utjecaja na cijelu EU. Raguž je prezentirao aktualnu političku situaciju u BiH kroz slučajeve direktne ustavno pravne neravnopravnosti Hrvata i neophodnosti pokretanja razgovora o administrativnom preuređenju BiH kao države. Beazley je pokazao visok stupanj razumijevanja i obećao podršku E.C.R. grupacije u razumijevanju stvarnih problema u BiH. Prvi korak će biti posjet izaslanstva EU Parlamenta Mostaru. ”Naime, jedan od razloga diplomatske misije Raguža u Bruxellesu je taj da konačno dovedemo Bruxelles u Mostar. Da oni koji kreiraju politiku međunarodne zajednice u prvom licu osjete i upoznaju političku situaciju u BiH, osobito znajući kako je baš međunarodna zajednica itekako suodgovorna za krizu koju proživljavamo”, navodi HRS.

TNT

Mi volimo svog nelegimtivnog Hrvata ... i kada god se u buducnosti pojavi neki ovakav Hrvat ili Srbin, Bosnjaci ce da glasaju za njega. Covic je odabrao neki drugi put, put na kojem se zamjerio sa Bosnjacima i to su Bosnjaci kaznili na nacin koji je svima vec poznat. I opet ce ...

EU sirotinja neda Balkanskoj sirotinji u EU

Hrvatska se protivi prijemu drzava zapadnog Balkana u EU zbog ugrozavanja pristupu siromasnih drzava EU fondovima solidarnosti. Vise gladnih usta manje mlijeka na sisi. Oduzeti pravo veta drzavama na humanitarnoj pomoci kroz fondove solidarnosti dok se ne skinu sa sise.

Hrvatska koristi EU kao nuklearno oruzje da zavrsi ratne ciljeve nad Bosnom!

Hrvatska podlo i ucjenjivacki koristi naivnu EU za postizanje neostvarenih ratnih ciljeva nad BiH iz 90-tih, pod ustavnim izgovorom “zatite svog naroda” izvan Hrvatske. Vrijeme je OBAVIJESTITI EU da to nije narod ni nacija R Hrvatske jer NIJE NJENA DIJASPORA NI OSTAVSTINA. Hrvatska nema u BiH iseljenistvo. BH Hrvati su nacija Kraljevine SHS/kasnije SFRJ. Lazno je sebi dala ustavno “pravo” da paternalizuje Bosnu radi njenih LJUDSKIH i PRIRODNIH RESURSA. Politicko i vojno rukovodstvo Hrvatske je pravosnazno presudjeno za UZP, a drzava za agresiju na R BiH! Agresija se nastavlja snagom EU!

Želnko Komšić P-R-E-D-S-J-E-D-N-I-K

Još samo ovaj put...U oktobru.. listopadu novi mandat...

Samo je fotelja vazna

Smije li ovaj čovjek bez obezbjeđenja otići do Kiseljaka. Ako ne smije, treba da se zapita zašto ne smije.

Fašizam je mrziti svoj narod

Ovo je klasični desni ultranacionalista, čija se politika samo zasniva na mržnji prema Hrvatima i Srbima.

ŽELJKO JE TITO !!

.

Tft

Prave zakone da sacuvaju sebe I svoj kriminal briga njih za narod

Hercegovac u Bosni

Nekad imam osjecaj da se ovi politicari trude da naprave sto veci problem i da sto vise zakomplikuju. Mi smo mala zemlja a nasi politicari nazalost ko muha samo traze sranje.

Tatar

Najbolje bi bilo da se ti nisi nikad ne pojavio .Ti si promasena investicija jedan mucak od koga niko nema koristi samo dzaba sjeis tu i uzimas nezaradjenu platu bez ikakvih rezultata rada.A i druga dvoica su ista kao iti i za sve bi najbolje bilo da u paketu napustite kazneni prostor pa da i Bosni jednom svane

TS

I stalno se to gura, UZP dolazi od onog koji ga izgovara. Ne mogu pojmiti što je u ovom čovjeku neljudsko, jer niti ima morala biti jedne vjere.

BRKO

PA ZEKANE KOMSICU MI HRVATI ODAVNO ZLU GOVORIMO NE A ZLO NAM SE POJAVLJUJE 2010 2014 20118 GODINE NIKAKO TO ZLO DA SVATI DA PRAVI PROBLEME U BIH

@ma jos samo 4 godine

Samo ti sanjaj da ce izbori biti odrzani pod ovim serijatskim zakonom. Ili ce doci do izmjene izbornog ili nastavak blokade fbih, nema usvajanja budzeta za odrzavanje izbora i vracanje na herceg-bosnu. Zaiskali ste, evo vam ga.

/ Najnovije