Zekerijah Smajić: Za Vlastu Mijovića ne važi "zbogom"!

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Ma gdje samo iskopaste ovog sitnog prevaranta? Nema on šta da piše o Vlasti Mijoviću.

ds

YUTEL-ovac se javlja. Isto da se javio Seselj ili Vulin.

Jes bas

Zeko, Zeko, Zekane nas.. Bilo ko vezan za Yutel ima pravo da suti vjek-vjekova. Vlasta je bio idealista, a ne Yutelski tip kalkulanta, koji 2. maja 92-e ceka sa Babom Fikretom Abdicem u hodniku Sivig doma da JNA zauzme Predsjedinstvo i da se proglasi za novog predsjednika na valovima popularnog Yuteka, a da mu prsten poljube Milici i Smajici. Zato pusti Vlastu na miru i uzivaj u KOS-ovskoj penziji.

Zna raja, Zeko!

Evo opet Yutelovaca, ko zombiji se pojave, nako sezonski. Kontaju raja zaboravila da su oni utabali teren za agresiju, sa svojim genijalnim koncertima za mir. Dok su anamo oni kopali rovove i postavljali haubice, Zeko je izvodio neko jadno dijete iz Tuzle na binu, da pokaze koliko je potpisa za mir skupila. Je li ziva, Zeko, je li te briga? Da su Zeku primili na Radio Brod 93-e, on bi rado zamijenio odanost trobojnici sa petokrakom, za odanost zastavi St Vincent i Grenadines pod kojom je brod plovio. Nego, Zekane, drzi se ti Jazeere, njima je svejedno sto ti sa Bosnom i Bosnjastvom imas veze koliko sa St Vincentom. Pinka je pinka. Samo za kraj, mojne srece ti mijesat Covid u ovu eulogiju Vlasti. Kovidijanske vrhuske? Tvoje analize su crap generalno govoreci - a ako pomenes kovidijanske vrhuske, onda je to novo dno, cak i za tebe.

071

Zeka, ne moraš da nam daješ tolike minuse. Oni ne mogu da utiču na činjenicu da raja jako dobro zna ko si i šta si :).

Bijednik

Zeka, ne moraš da nam daješ tolike minuse. Oni ne mogu da utiču na činjenicu da raja jako dobro zna ko si i šta si :). ka 071 .......................znamo, znamo. Milicev odani potrcko, u sluzbi dobro slozene igranke KOS-a, da se merhametli Bosnjaci zavedu i hipnotisu sa koncertima i "kafama za mir" i slicnim prdimahovinama, tek toliko da se skrene paznja od priprema za agresiju. Nije uspjelo, a Zeke i Dzevadi i slicni moralni patuljci su krenuli po Europi, iskati honorare. Jadno.

/ Najnovije