Van Gogh nakon koncerta: Zagrlio sam djevojčicu koja me pogodila flašom na bini

Radiosarajevo.ba
Van Gogh nakon koncerta: Zagrlio sam djevojčicu koja me pogodila flašom na bini
Foto: Facebook / Printscreen

Frontmen grupe Van Gogh Zvonimir Đukić Đule je tokom koncerta u Sarajevu u subotu navečer koji je održao na festivalu Live Stage pogođen plastičnom flašom.

Žestoka svirka vrhunskih bendova: Van Gogh, Hladno pivo i Regina "zapalili" Sarajlije

Ovakvi incidenti u "ikonografiji rock 'n' rolla se podrazumijevaju", prokomentirao je Đule na svom oficijelnom Facebook profilu.

"Nije ni prvi ni posljednji put da ka bini poleti neka mala plastična flašica, pivo, lutkice, mede, buket cveća... Bilo je toga i bit će još. Vama hvala na podršci. Nema ništa, sve je pod kontrolom. Pozvao sam na binu da zagrlim djevojčicu koja je bacila flašicu malu, plastičnu. Vjerovatno nije htela ili smela da izađe. Nema veze, grlimo vas, volimo, bila nam je velika čast i zadovoljstvo. Fenomenalan koncert. Kao i uvek, bili ste odlični, temperamentni, ljubavni, energični i emotivni", rekao je Đule i poručio je kako će ponovo doći u Sarajevo i svirati "dok god je u nama ljubavi, raspoloženja, želje i radosti".

Van Gogh za Radiosarajevo.ba: Prvi put u Sarajevu bez balada sa jednim ubitačnim ritmom

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije