Unuk Džeme Bijedića o djedu: Ljude je cijenio na osnovu djela, a ne kojem se bogu mole

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Naravno. Stoga što su komunnisti, pa i Džemal, bili okrenuti rješavanju, dunjalučkih, realnih problema i potreba čovjeka. Nisu se bavili izmišljenim bajkama i budalaštinama bliskog istoka. A dosljedni kao i svi ljevičari, religiju su stavili u zapećak društva, gdje joj je sa svojim nedokazivim tvrdnjama i ublehama, tamo i mjesto.

Pitanje

I koje je ime unuka? Ili ćemo to saznati nekad u nastavku teksta? Ima čovjek ime i prezime, čuj "naveo je Bijedić". Koji Bijedić je naveo? Neki?

@pitanje

"Džemal u prijevodu znači ljepota, pa nije slučajno da se i njegov unuk zove upravo tako " Da si pročitao tekst, ne bi postavljao glupa pitanja

lol

U EU su donijeli odluku kojom zabranjuju rad strankama i udrugama ako se jasno ne distanciraju od komunistickog naslijedja. Tako da npr SDPu prijeti zabrana rada...komunizam=fasizam ka Mostar Komunizam je pencilin za fašizam i fašiste kao što si ti, UZPovac

Bosanac

Djemak je uvek pricao ubi kaurina.

je li ovaj unuk-kreten

sin džeminih sinova bitangi kojima je dao imena milanko i dragan?

/ Najnovije