Iznenada umrla Rialda Kadrić

1
Radiosarajevo.ba
Iznenada umrla Rialda Kadrić
Foto: Printscreen / Rialda Kadrić

Glumica Rialda Kadrić, najpoznatija po ulozi Marije iz Žikine dinastije umrla je iznenada sinoć u 57. godini u Atini, gdje je u posljednje vrijeme i živjela. javlja Blic

Vijest o njenoj smti objavio je i njen prijatelj Dušan na Facebooku, te se oprostio od nje.

"Iz naših života otišla je sinoć Rialda Šebek (1963-2021), glumica i psihoanalitičarka, draga drugarica. Rasplakao sam se posle ne znam ni ja kog vremena - sva kriza i depresija oko korone i ličnog života u doba ove društvene kuge nije mi dala povod da stupim u kontakt sa svojom tugom jer pokušavam da budem jak i preživim", napisao je on.

Glumica je jednom prilikom ispričala da je ulogu koja ju je proslavila igrala kada je imala samo 13 godina.

"Pitanje je ko su Boba i Marija danas. Da li oni postoje i da li je njihova ljubav danas zabranjena i zašto. Mi smo tada živeli u jednom besklasnom društvu, a danas je to drugačije. Ja sam glumila da sam zrelija jer sam se našla u jednom svetu odraslih. Tu je bio moj pokušaj kako da izađem sa svim tim i da se ta strepnja ne vidi. Mene je film otkrio za moje vršnjake koji su govorili: "To je jedna dobra, popularna ženska". Imala sam trinaest godina kada sam glumila. Nekako sam izašla na kraj sa tim. Prvi put sam se u životu poljubila pred filmskim kamerama. To mi je bio prvi pravi poljubac."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije