Umrla majka Nura Alispahić: Azmira su joj ubili Škorpioni, a Admir poginuo na Kapiji

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajka

Rahmet ti dusi.

Istina

Žalosno, ali ko se lati oružja, od oružja i strada. Sirota žena , ali Izmetbegović i SDA su joj ubili najmilije, kad su započeli rat, i naoružali joj muža i djecu da ratuju za njih.

Dnevni red

ŽALOSNO, RAHMET TI DUŠI HRABRA MAJKO, ISTINA PRAVDE NEMA ALI ONA ĆE PRAVDU KOJU JE TRAŽILA NA OVOM SVIJETU NAĆI NA ONOM DRUGOM BOLJEM

N.G

I ovu tužnu i užasnu vijest moraju da pokvare i da se dokazuju takozvane patrioteSramota što govorite za heroj majku i njene sinove hrrrrk pjuuuuu

Baš tako

Žalosno,ali ubili su ih oni koji su im dali oružje u ruke, i poslali ih da ratuju.

Da

Za N. G. Žalosno je izgubiti djecu, ali , nažalost, islamisti su i maloljetnu djecu naoružali. To treba znati i naglasiti, a što islamistička vlast u Sarajlabadu mudro prešućuje. Svi muškarci u Srebrenici su bili naoružani , što mnogima nije poznato jer se nastoje satanizovati i optužiti Srbi. Svi znamo kako islamisti u cijelom svijetu rade. Tako su i u Bosni.

Narod

Izetbegović i SDA su žrtvovali svoj narod da dobiju islamističku Bosnu. Žalosno.Narod bosanski im to ne treba nikad da oprosti.

0009

Jest stvarno, Alija Izetbegović i islamisti su joj oduzeli najmilije njene!!!

/ Najnovije