Legendarni britanski pisac: Ukrajina je važna, ali gdje je bila podrška Zapada za BiH?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Hvala gospodine Villiam na iskrenom uporedjivanju. Ostajem bez komentara i pitanja,jer i sada sta se gleda kroz prste nekima liderima-dilerima nije mi jasno do kada?

SS

Sve je jasno kao dan ovdje nama u BIH. Agresore je Mz. nagradila tako sto im je dodijelila političku vlast na dijelovima na kojima je pravila zločine. I danas se MZ. koristi istim metodama i politikom.

SS

Sve je jasno kao dan ovdje nama u BIH. Agresore je Mz. nagradila tako sto im je dodijelila političku vlast na dijelovima na kojima je pravila zločine. I danas se MZ. koristi istim metodama i politikom.

NK j

Ovog novinara sam lično upoznao tokom rata. On je svijetu otkrio logore Omarska i Trnopolje i poslao poznatu sliku izgladnjelog čovjeka iza bodljikave žice, rizikujuči pri tome i svoj život.

Republika BiH

Nije UK slucajno napustila svabsku lakrdiju zvanu EU ….

Habuhabuhabu

Zapad zna sve kao što znamo i mi.

A

A gdje je podrska za sjeci Iraka, Libije, Jemena. , itd. Zasto niko nije svaki objavljivao kako amerikanci i eu ubijaju.

Pitanje za Zapad

Treba li opstati BH entitet zasijan masovnim grobnicama pobijenih civila i zatvorenika od strane njegove vojske i policije?

Guest

Orban je objasnio zašto

/ Najnovije