Tuga u Sarajevu: Od posljedica korone preminula još jedna uzorna medicinska radnica

0
Radiosarajevo.ba
Tuga u Sarajevu: Od posljedica korone preminula još jedna uzorna medicinska radnica
Foto: Radiosarajevo.ba / Dženaza Selmane Hodžić obavit će se u subotu

U Sarajevu je od posljedica koronavirusa preminula medicinska radnica u Kliničkom centru univerziteta u Sarajevu (KCUS) Selmana Hodžić, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba.

Selmana Hodžić je preminula u četvrtak, 27. maja, u 41. godini nakon borbe sa smrtonosnim virusom.

Našem portalu je potvrđeno da je Selmana bila uzorna radnica u Laboratoriji na KCUS-u, te da je nakon što je zaražena koronom bila smještena na Klinici na Podhrastovima.

"Iza nje je ostao suprug i dvoje djece. Imala je kćerkicu i sina. Bila je veoma vrijedna. Porodici izražavamo duboko saučešće, jer je sa odlaskom Selmane otišao i dio nas", kazali su njene radne kolegice za portal Radiosarajevo.ba.

Na Facebooku su se od Selmane oprostili i njeni najbliži.

"Draga moja Selmana, svaka riječ je tako suvišna... Boli... Ma ne, to nisi ti na ovoj slici gdje kažu da si otišla na Bolji svijet.... Nije moguće da te više nema...

Kao da je jučer bilo, zoveš me i kažeš "Ma ja sam ti ovdje gore, ma kao u hotelu mi je". Da si barem izašla na tren, djecu zagrlila... Da si barem proživjela još malo, da si barem...", samo je jedan od komentara na ovoj društvenoj mreži.

Dženaza Selmane Hodžić obavit će se u subotu, 29. maja, na Mezarju Kovači u Hrasnici.

Redakcija portala Radiosarajevo.ba porodici Selmane Hodžić i njenim radnim kolegicama i kolegama sa KCUS-a također izražava duboku saučešće.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije