Trnka o Dodikovoj najavi: Procesi eskaliraju, ovo je upozorenje probosanskim snagama

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

Ne brini, međunarodna zajednica sve zna. I šta rade bošnjaci i islamska zajednica i naoružani paradžemati i regrutovanje i slanje bošnjaka u isil, i šurovanje vrha bošnjačkih političara sa extremnim islamskim organizacijama i sve....

Bil

Ne brini, međunarodna zajednica sve zna. I šta rade bošnjaci i islamska zajednica i naoružani paradžemati i regrutovanje i slanje bošnjaka u isil, i šurovanje vrha bošnjačkih političara sa extremnim islamskim organizacijama i sve.... ka ***

Bosna Bosancima

Bosna Bosancima, jer mi nemamo rezervne domovine.

071

Šuplja predizborna trojice jada na samrti koji zajedno predstavljaju možda 20% stanovništva u BiH i koji moraju kupiti sitne novce sa poda da bi popunili budžet i održavali klijentelističku bazu. Trojka dahće. Ako ima još neko ko se hvata na ovu priču, svaka mu čast. Napola neuračunljiv.

000***

Svi znamo, da se hoće i želi, BiH bi mogla da bude funkcionalna zemlja. Međutim, strancima, koji sve i odlučuju iz sjenke i otvoreno, to ne odgovara. Za njih je najbolje da bude ovakvo stanje , kao netom poslije rata, svađa i netrpeljivost 3 naroda. To je to.

Profesor

Par cinjenica tzv profesoru kojeg su godine izgleda malo nacele. Republika Srpska je nastala prije pcetka krvavog vjersko-gradjanskog rata u BiH kojeg je pokrenuo vas Alija. Tvoje probosanske snage su iskljucivo muslimanska snage. Perfidno pokusavate od entitetske BiH da napravite tzv gradjansku u kojoj bi muslimani preglasavali i Srbe i Hrvate. To vec godinama radite u FRBiH i vidimo u kakvom je stanju taj entitet. Htjeli vi to priznati ili ne, nema vece opasnosti po BiH od Bakira. Svojom providnom politikom sve vise i vise distancira i Srbe i Hrvate od muslimana.

Ivo

Bosna Bosancima - Bosancima tj muslimanima pripada 23% BiH. A na osnovu tvoga komentara izgleda da si halalio Hercegovinu. Barem se oko toga necemo svadjati i voditi ratove. Bravo!

Nema

Jadna bosna i bosanci uvijek se na drugog oslanjaju da ce ih zastititi. Isto kao sto se armeni nadali da ce ih svijet zaatititi a azeri ih poderase. Tako ti je i sa nama.

Diplomata

A Bakir ih samo uvozi: https://twitter.com/i/status/1321778417558200320

@Ivo

ne kontaš Ivo, nama Bosancima je Hercegovina, kao Dalmacija u Hrvtaskoj

765

@@iskustvo U nedostatku valjanih argumenata lupetaš neke izmišljene fraze i parole onih koji mrze Srbe. Glupo ti je to.

Gh

Bosna Bosancima, jer mi nemamo rezervne domovine. Kako nemate, imate tursku u koju ste mahom isli kad je ovde dosla austrija. Osim toga i erdogana smatrate svojim sultanom i razmisljate kao turci, navijate za tursku, masete njihovim zastavama, uzvikujete turkija, turkija na stadionima, prema tome sve je jasno ko ste i sta ste.

Gh

Koga boli quratz sta kaze ovaj wannabe pravnik kojem se oci svadjaju? Republika srpska nastala prije rata, a pederacija pred kraj rata i on nekome nesto prica, toliko o vasim bosnjackim strucnjacima.

/ Najnovije