Svjetski, a naš: Sarajlija Noah Weber na Forbesovoj listi najperspektivnijih mladih Austrijanaca

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

admir

A možda i znamo njegovo rođeno ime a i prezime !

Mesetar

Sro mahala potrca da ga prisvoji. Koliko je Sarajlija pokazuje da je odlucio da promjeni ime i prezime.

Tuner

Da je iz Tuzle pisalo bi bosanac, a ne sarajlija. Ne biste stavili Tuzlak.

Ovakvih

Prosjecnih skolaraca svaki univerzitet na zapadu ima na bacanje.

Oni

Austrijanac

Eee, ne zna on sta je...

.........sevdah, ceif, kahvenisanje po vazdan, raja, ovo malo duse, spartanje od Sebilja do Vatre, cevapi, raja.... jadan on.

***

***

StipuGa

Očito se lik stidi svog porjekla, a vi požurili da ga prisvojite

Jasmina

Covjek koji se stidi (ocigledno jer ga je promjenio) svog porijekla i imena za mene nije covjek. Mozes ti imati 50 titula i doktorata, ali sa ako nisi covjek dzaba ti, Noah.

Svabo

I treba da promijeni ime. Nijedan obrazovan, sposoban, inteligentan covjek ne treba da se dovodi u vezu s ovom rupetinom: )

***

***

@ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije