Svetlana Cenić: Znam zašto je Dodik nervozan; ovo je moja poruka Stanivukoviću i SDA

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

00000

Ne treba zamjeriti Svetlani. Treba njoj koru kruha zaraditi u šeher Sarajevu. Nije lahko pljuvati po svojima, ali u Sarajevu se to mora, ko želi u njemu ostati. Mora se dokazati lojalnost bošnjama.

Ben

Ne treba zamjeriti Svetlani. Treba njoj koru kruha zaraditi u šeher Sarajevu. Nije lahko pljuvati po svojima, ali u Sarajevu se to mora, ko želi u njemu ostati. Mora se dokazati lojalnost bošnjama. ka 00000

*

sve je žena rekla

Guest

upravu ste ne treba cenić zamjeriti jer nije odrasla na romaniji i ne vjeruje u mitove o nebeskom narodu i zmajevia..i što zna da se genocid desio

Cenicka bula

Svetlana drzi se svog faha, a to je ekonomija. Nemoj davati politicke izjave osim ako se ne zelis presaltati u politiku. On je politicar i samo radi svoj posao, a ti radi svoj i mirna bosna. Sad bi svi mi kao trebali promjeniti definiciju genocida tako da bosnjama pase? E nece moci. Postoje neki svjetski naucni kriteriji koji se ne smiju pogaziti zbog politike, to je crvena linija. A istoricari i istorijagrafi ce potvrditi da nije bilo genocida, jer je to njihov posao, a nije posao pravnika niti bilo kojeg ispolitizaranog suda i definitivno nije posao ekonomistice.

*

sve je žena rekla

*

Svetlana drzi se svog faha, a to je ekonomija. Nemoj davati politicke izjave osim ako se ne zelis presaltati u politiku. On je politicar i samo radi svoj posao, a ti radi svoj i mirna bosna. Sad bi svi mi kao trebali promjeniti definiciju genocida tako da bosnjama pase? E nece moci. Postoje neki svjetski naucni kriteriji koji se ne smiju pogaziti zbog politike, to je crvena linija. A istoricari i istorijagrafi ce potvrditi da nije bilo genocida, jer je to njihov posao, a nije posao pravnika niti bilo kojeg ispolitizaranog suda i definitivno nije posao ekonomistice. ka Cenicka bula

Bosna

Sve to rece i kao, "osudi ih", Svetlana Cenic, sekretarica ratna i desna ruka, ratnog zlocinca , Joje Tintora. Adzifejs, namah je zovi u emisiju i nju kao i draska predstavi kao , " nove nade", a nastavi, "pljuvati", po Bosnjacima i SDA !

*

Moja Svetlana, džaba se ti dodvoravaš bošnjama. Ti ćeš uvijek za te zatucane talibane biti samo "vlahinja". Ma koliko dokazivala svoju lojalnost.

/ Najnovije