Stjepan Mesić: Mora jednom prestati ovo mrcvarenje BiH

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

Tačno mogao si još jedan zadatak završiti. Pa da i drugi dva puta pobede a ne samo hrvati ;)

Uskoro

Mora Mesiču i hoće!

Uskoro

Meciću*

Analiticar

Politicko maligno Sarajevo samo iz naftalina izvlaci ove trule istrosene trabante jer su na istoj talasnoj duzini kriminalne SDA koja pokusava progurati nekakvu ideju u tzv gradjanskoj BiH u kojoj bi muslimani preglasavali Srbe i Hrvate i vremenom od nje napravili prvu islamsku drzavu u Evropi. Mesic, Bogicevic, Lazovic, Ivo Komsic... Kad bi Bakir samo jednom otisao recimo u Medjugorije ili Banjaluku i malo popricao sa tamosnjim narodom, brzo bi shvatio da svi preziru ove politicke ikebane i da oni ni u kom slucaju ne predstavljaju Srbe ili Hrvate. Ali posto Bakir ne moze ponuditi bolju buducnost, onda mora da kopa po ranama iz proslosti. U novoj centrali SDA tj kuci koja je ukradena od Srba, kada daje intervijue iza Bakirovih ledja stoji ratna zastava nekakve tadasnje armije BiH koja se borila i protiv Srba i protiv Hrvata. Bakir je oko sebe u SDA okupio jastrebove sa sumnjivom ratnom proslosti (elektromehanicar Osmica, seksi Selmo, pandur Dzaferovic, Bisera talibnka...). Ko ima 'dvije u glavi' poruka je jasna - krajnji cilj unitarna islamska BiH po receptu iz cuvene knjige Islamska deklaracija. Ima tu samo jedan 'mali' problem. Srbi i Hrvati nikad na to nece pristati. Bakir misli da ce mu Ameri, EU i NATO pomoci da dodje do svoga cilja. Nece. Ostala je jedina opcija - novi rat. U tom slucaju bi Bakir osim Srba i Hrvata iz BiH imao protiv sebe i Srbiju i Hrvatsku, a to bi vrlo lako moglo da dovede i do gubitka 4 kantona koja mu je babo Alija ostavio u amanet. Koliku budalu pravi od sopstvengo naroda pokazao je kad je pred ove zadnje izbore otisao u fabriku namjenske proizvodnje u Bugojnu i kad su mu na onaj kuhinjski hastal stavili nekakvu prangiju za koju je on izjavio da je smrtonsono oruzije. Da prevedm na tecni tzv bosnaski jezik da bi razumjeli sta sam htkeo ovim tekstom da kazem - sto vi msulimani budete duze glasali za Bakira i SDA, gore vam se pise. Zivi bili pa vidjeli.

Anto

Mesic, covjek koji do stži razotkriva hrvatski i srpski fašizam i europsku licemjernu politiku spram Bosne i Hercegovine.

Mostar

Gore po BiH od Srpske ideje odcjepljenja je Bosnjacka ideja gradjanske drzave. Kako su i jedna i druga ideja u naravi apsolutisticke ostaje povratak izvornom Daytonu kao teskom, ali odrzivom sporazumu i kompromisu ili federalizacija drzave u tri ili vise entiteta kao jedins uravnotezena i odrziva ideja.

Gost

Šta će vam ovaj? Koliko ga plaćate?

/ Najnovije