Sjećanje na prvog policajca koji je dao svoj život za odbranu Sarajeva

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zasto lazete, zasto dezinformirate, konstantno?

On, kao i niko drugi, nije 1986 postao SIGURNO NIKAKAV ¨policajac¨. Ako to ne znate, ubijte se. Ako namjerno lazete, opet se ubijte.

Ne pijem dok Paja vozi

On, kao i niko drugi, nije 1986 postao SIGURNO NIKAKAV ¨policajac¨. Ako to ne znate, ubijte se. Ako namjerno lazete, opet se ubijte. ka Zasto lazete, zasto dezinformirate, konstantno? A šta je postao de nam objasni

Sabina Šabić

Well, dragi bošnjaci. You **** aroond to find out. The more you **** around, the more you find out.

Milicionar ili sluzbenik SUP-a. Ubij se i ti.

A šta je postao de nam objasni ka Ne pijem dok Paja vozi

Ne pijem dok Paja vozi

ka Milicionar ili sluzbenik SUP-a. Ubij se i ti.<<A da policajac nije milicioner da to nije isto. E kad nas uči dijaspora patriota šta nešto znači

Ne pijem dok Paja vozi

ka Milicionar ili sluzbenik SUP-a. Ubij se i ti. A službenik u SUP-u nije milicioner

Nije svaki. Neki je bio milicionar, neki je bio

A službenik u SUP-u nije milicioner ka Ne pijem dok Paja vozi ............... inspektor, nacelniik, itd, itd, samo previse je to za tvoj mozgic od 5 deka.

Moder kad ne razumije, on obrise.

Za svaki slucaj... :)) :))))

/ Najnovije