Sjećanje na Milana Mladenovića: Odbio svirati u gradu u kojem su rušene džamije

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem dok Paja vozi

RiP Legendo

Anthony

Radiosarajevo, zasto se vi bavite ovim temama? Vi od prije nekog vremena ionako igrate za drugi tim - bvi ste jedan bizarni portal crnh hronika, senzacije i sporta. Pusti te vi Mladenovica u miru.

Samo ja

Zagreb odavno ima ulicu Milana Mladenovića

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Komentator

***

Komentator

*** Pitam se u kojem vremenu pisac ovog kometara zivi? Ne moze se za losa djela po svaku cijenu nalaziti izgovori i opravdanja. Lose djelo je lose djelo! Rusenje bogomolja je bio samo vrh ledenog brijega ... Bilo je tu jos svasta .... Samo se treba zapitati i iskreno zamisliti da li bi iste komentare ovaj pisac komentara pisao da je slucajno prica o njegovim srusenim bogomoljama. Treba se zamisliti i dati sebi odgovor!!!!

A-ha

Nemojte palamuditi i zamagljivati istinite činjenice:da su Bošnjaci najveće žrtve proteklog rata. O svemu što se dešavalo postoje naučne statistike. Prema tome, nemojte relativizirati i uskrivljavati činjenice. A ovaj veliki Čovjek je shvatio istinu i odbio podržati Zlo. Rip za ovu Legendu! Kamo sreće da je više ovakvih ljudi!

/ Najnovije