Sjećanje na Jovana Divjaka: "Bila mi je čast da budem osnivač štaba Armije BiH, ja sam Bosanac"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neka ti je vjecna slava i hvala..

..GENERALE !!!

Ljiljani nisu sa Karpata

I onda one ljige ljudske sramote ljudi ljiljan i Bosanac(namjerno malim) govore nešto loše o Srbima i tako sramote ABiH i BiH

Bosna bez sna

Sve i svašta ste ovdje nadrobili samo da prešutite istinu i ne kažete ništa. Armija RBiH ubijena je u kolijevci, kao novorođenče. A na njezino mjesto, kao kukavičje jaje i "skrivena iza lažnog imena" instalirana je Armija SDA. Alijini mladomuslimani, tvorci Begovata i sljedbenici Islamske deklaracije, preoteli su Armiju RBiH- baš kao Miloševićev velikosrpski režim JNA. A general Divjak je odbačen i iskorišten kao i general Stjepan Šiber, kao Dragan Vikić, Jozo Anđić i mnogi drugi, koji su htjeli Republiku Bosnu i Hercegovinu. A ne da budu ušutkani i dobro plaćeni halal Srbi i Hrvati ili halal ostali. Danas, neformalno ali de facto, postoje u BiH : mladomuslimanski, panislamski Begovat, Tuđman-Šuškova Herceg-Bosna i , kao ostatak velikosrpskog metastaziranja, Republika Srpska. Na blagdane- Bajrame, Božiće, Uskrse, Vaskrse- ali i svakodnevno, vidimo stupanj islamizacije, katolizacije i ortodoksizacije u ova tri etnokonfesionalna geta.

A-ha

Armija BiH NIJE ubijena u kolijevci, iako su to pokušali svim sredstvima da učine nacionalisti i razbijači Bosne izvana i iznutra. BOSNU NEĆETE NIKADA UNIŠTITI! Uvijek će biti dovoljno pravih Bosanaca i Hercegovaca kao što je pokojni general Divjak!

Bosna bez sna

Armija BiH NIJE ubijena u kolijevci, iako su to pokušali svim sredstvima da učine nacionalisti i razbijači Bosne izvana i iznutra. BOSNU NEĆETE NIKADA UNIŠTITI! Uvijek će biti dovoljno pravih Bosanaca i Hercegovaca kao što je pokojni general Divjak! ka A-ha Danas lagano na iftar u Spahinu 14 pa tamo vazite i prosipajte šuplje priče. Spahina 14 i Poljine su dželati i katili Republike, Armije i ideje BiH koja se trebala nadograđivati na ZAVNOBiH-u, kao najsavršenijem temelju. Sve je to prodano, izdano, srušeno. Novih Divjaka, Šibera, Vikića, Anđića koji bi bili iskorišteni i instrumentalizirani nema niti će ih ikad više biti. Eno vam halal Komšića, grobara BiH i dvorskog sluge vampira sa Poljina.

Veliki covjek

Covjek koji je volio domovinu. Nemogu shvatiti ljude da mrze svoju domovinu a kobejagi vole neke drzave. Zasto nezive u zemlji koju vole ko im to zabranjuje

Komšija

>>Sve i svašta ste ovdje nadrobili samo da prešutite istinu i ne kažete ništa. Armija RBiH ubijena je u kolijevci, kao novorođenče. A na njezino mjesto, kao kukavičje jaje i "skrivena iza lažnog imena" instalirana je Armija SDA. Alijini mladomuslimani, tvorci Begovata i sljedbenici Islamske deklaracije, preoteli su Armiju RBiH- baš kao Miloševićev velikosrpski režim JNA. A general Divjak je odbačen i iskorišten kao i general Stjepan Šiber, kao Dragan Vikić, Jozo Anđić i mnogi drugi, koji su htjeli Republiku Bosnu i Hercegovinu. A ne da budu ušutkani i dobro plaćeni halal Srbi i Hrvati ili halal ostali. Danas, neformalno ali de facto, postoje u BiH : mladomuslimanski, panislamski Begovat, Tuđman-Šuškova Herceg-Bosna i , kao ostatak velikosrpskog metastaziranja, Republika Srpska. Na blagdane- Bajrame, Božiće, Uskrse, Vaskrse- ali i svakodnevno, vidimo stupanj islamizacije, katolizacije i ortodoksizacije u ova tri etnokonfesionalna geta. ka Bosna bez sna<< POTPUNO TAČNO

tvrtko

***

Bravo

Majstore

Iredentone Apatride Pakasoni

>>Danas lagano na iftar u Spahinu 14 pa tamo vazite i prosipajte šuplje priče. Spahina 14 i Poljine su dželati i katili Republike, Armije i ideje BiH koja se trebala nadograđivati na ZAVNOBiH-u, kao najsavršenijem temelju. Sve je to prodano, izdano, srušeno. Novih Divjaka, Šibera, Vikića, Anđića koji bi bili iskorišteni i instrumentalizirani nema niti će ih ikad više biti. Eno vam halal Komšića, grobara BiH i dvorskog sluge vampira sa Poljina. ka Bosna bez sna<< Lagano u nadbiskupiju da ti Pulja Bulja i Vuskic batarelom analno provjere stanje kuroatske nacije i instaliraju 2.0 -u-pdate.

Gost

BOSANSKI GENERAL? Jeste li vi normalni?

/ Najnovije