Sarajka pod hidžabom u plemenitoj misiji: Gasi vatru i ruši predrasude

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

Znači ona ako se zamotala ruši predrasude, hrabra je i zavrijeđuje pažnju? A ostale normalne žene nisu vrijedne pažnje je li plaćeniče novinarčiću koji radi protiv sebe i svog naroda? Dosta više silovanja naroda s ovim zamotanim, pustite nas da živimo normalno...Namjerno hodate po gradu slikate zamotane i stavljat

Elhamdulillah

Jos jedna na putu mladih muslimana iz Srebrene Vogosce

Žalosno

Ove zamotane unazađuju žene BiH! Kakav progres je zamotana žena! To je propaganda islamskih fundamentalista koji su na vlasti u federaciji BiH!

Dae

Islamomrsci, probudite se. Ljeto je 2021. a ne 1974. Na Vasu zakost, morate trpiti i nas muslimane. Nije Vam lahko. Navikli ste zatvarati, hapsiti, likvidirati. Ne ide to u demokratiji. STOP fasizmu.

@Dae

Šta je to bilo 1974 zašto su tad hapšeni, zatvarani

@dae

Ja kako znam da je 21.2.1974 Musliman(Bošnjaci)priznatikaoi narod u SFRJ

/ Najnovije