Vijećnica osvijetljena u čast Đorđa Balaševića

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nisam@Robot

Ovakav Covijek i ovakav Kanautor se vise nikada nece roditi a i nije.!! Slava ti Djole...jedan jedini i neponovljivi.

Katy

Tesko je . Mnogo tesko. Nekako osjecam da s Djoletom zavrsava jedna etapa i mog zivota. Odrastali smo uz njegove pjesme, plakali , smijali se i voljeli se. Hvala ti Djole . Mnogo puta , uz tvoje stihove, shvatili smo u kojem pravcu treba da idemo. I znas sta? Uvijek si bio u pravu. Ti nikad neces umrijeti. Moja djeca pjevaju tvoje phesme i hode putem koji si i meni pokazao.

chim

BRAVO! Krajnje je vrijeme da ovaj isprovincijalizirani do krajnjih granica Grad počne da pokazuje poštovanje prema ovakvim veličinama poput ovog Čovjeka, Nikad nisam bio aktivni slušatelj njegove muzike, ali me njegova poezija uvijek fascinirala i cijeli sam život smatrao ljude koje svrstavam u tu kategoriju (Dino Merlin, Edo Maajka, Rambo Amadeus i još poneki rijetki..) nekim nadnaravnim bićima čije tekstove piše neko uzvišenji od samog Čovjeka, iako, kažem, nisam obožavalac njihovih muzičkih ekspresija. Lijepo je vidjeti da je Sarajevo ipak sačuvalo neki minumum starog štiha gdje su ovakvi likovi bili poštovani, a nosioci sveopšte papanijade koji nažalost, sada vladaju u glavama velike većine ljudi na ovim prostorima imaju svoja mjesta negdje u bliskom zaboravu..

Banja Luko

Jel te Stid.!!

N.G

Iako si otišao Đole ti i tvoji tekstovi muzika pjesme poezijaa i šale ostaju sa nama zauvjek

Gošća

Bravo!

/ Najnovije