Sandra Benčić, zastupnica Sabora RH: Hrvatska mora podržati građansku BiH!

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

CC

Normalna , pametna zena koja nije zatvorila oci i dozvolila Plenkovicu, Covicu i Milanovicu da im slijepo vjeruje na rijec. Svaka cast Sandri Bencic na razboritosti !

Mile

Kuja

Guest

svaka cast...a ovi bezobraznici koji ovako komentarisu prave i moralne osobe su one bez morala, kukavice i nevjernici

Mostar

Prije ce Hrvatska pristati na SAO Krajinu nego na folusku i mucku podvalu "gradjanske" BiH

Veselko

Kaže Sandra: "Moramo adresirati položaj Hrvata u BiH, koji nije dobar..."

Gost

Draga Sandra, prema dosadasnjim istupima u medijima i saboru, ne volis ti ni svoju zemlju u kojoj dobro zivis. Kako normalan covjek moze vjerovati da ti je stalo do susjedne zemlje? Ove bljuvotine koje si izgovorila ostavi za ulicu, i neke bijedne poene popularnosti skupljaj po 'lijepoj nasoj' a BIH ostavi njenim narodima.

Major

Kuja

/ Najnovije