Ramazanska poruka hafiza Bugarija: Uže ega stegnuti, od svega lošeg se sustegnuti

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

moke

Da je ko sto nije, hafiz bi bio reis.

Bas

Ovaj ima neki sjaj u ocima.

Bravo

Bravo Hafize,Allah te nagradio tebe i tvoju porodicu,molim te dodji u Sarajevo odrzi nam koje predavanje bolje ti nego ovi lopovi iz Rijaseta

Bravo

Bravo hafize i ti si lopov, zaboravio sam ti reči, kao što sam i ja mahnit.

Deguello dela Calabria

Prema pisanju tajnih izvjestioca Budapest insider-a, razbuktali gradjanski rat zasnovan na stoljetnoj međunacionalnoj netrpeljivosti svetosavskih ekstremista protiv drugog i drugachijeg po beogradskim ulicama kao i po ostatku Tariguzije (takozvane srbije) poprimio je takve razmjere da tariguzisti usput nozhevima bushe gume motornih vozila stranih registarskih tablica, posebno onih koja imaju oznake Hrvatske, BiH, CrnoGore, Kosova, Albanije, Makedonije, Rumunije, Bugarske, i Mađarske onako da zbadaju odmah bochno jedan ili dva prsta iznad felge (gdje je guma najtanja). Ako se pri tom ukazhe moguchnost da uhvate i zhivo ljudsko meso, izbadaju i kolju se josh i međusobno, te bacaju jedni druge kroz prozore nebodera, a policija se pravi kao da neprimijechuje.

Ja sam pohvalio hafiza s nikom Bravo pa neki srbin garant uzeo i vrijedja s mojim nikom

Sram te i stid bilo djubre jedno mora da si srbin @BRAVO, ja sam ostavio komentar i rekao da dragi Allah nagradi Hafiza i da dodje odrzat predavanje, a ti pises dole komentar pod mojik nikom,sram te i stid bilo. A nasem hafizu Zelim sve najbolje,i da lijepo provede ramazan,da Allah nagradi i njega i njegovu porodicu i sve muslimane.Amin. a tebi sto kopiras tudji nik i vrijedjas da te Allah uputi na pravi put

JA1

Haj neradnici malo u rudnik, mante se vjere

Sejtan/sotona

Je po defaultu zlo i iz njeg ne moze ni trun dobra izaci. Ova zvijer koju sinteri jos nisu uhvatili ali je pitanje trenutka je ustvari sotona. Ako ga se bolje analizira vidjecete da ima sve karakteristike sejtana.

Sotona

Se odnosi na vb ne na uvazenog hafiza

Sotona

Je ljuta, hahahaaa, glupsoncic, hahahaaaaa. Sad ce kacavenda da ti ucera dobro a iscera zlo iz tebe, hahahaaa.

Sotona

Je “gradsko dijete”, haustorce, da se to vidjeti po vokabularu, hahaha, pjesnik, pozorisna ikona, hahahaaa.

Sotona

Tursko-kmetovski hemoroid, hahahaaaa, zovi kacavendu, hahaaaaa

Sotono

Usrane guzice hahaha, zovi kacavendu da ti dobro ucera a zlo iscera iz brabonjaste guzice..... hahahaaaa, i nemoj zaboraviti brabonjke sa dlaka pocupati, dobri su kao depolator, hahahaaa

Sotono

Znas kako ide ona pjesmica: “vlase, vlase, govno ti nase”, hahahaaaa budaletino, idi nesto radi, nije vrijedno ono malo sto ti daju para da dangubis po cijeli dan. Vala dobro biti glup pa da to mozes sebi dozvoliti.

Halida hanuma SDA

............“kad je više para, ja pošaljem svom Ali – begu za kuršuma…a kad je manje bogami ja i snaha potrošimo” …..I jednu vreću mi za Bakira .............

vb - Hakija Meholjić citira Aliju Izetbegovića:

…“Dragi moji srebreničani, kako ste? Nudi mi Klinton, da uđu četnici u Srebrenicu i izvrše pokolj 5000 muslimana, I biće vojna intervencija NATO snaga na srpske položaje u cijeloj BiH, Šta Vi mislite o tome?” …..

vb - Hakija Meholjić citira Aliju Izetbegovića:

…” Nakon nekoliko izmjenjenih rečenica, Gospodin Izetbegović je pitao da li pristajemo na izmjenu teritorija Srebrenice i Vogošće, jer ima to u ponudi….Na što smo mi uglas rekli, Predsjedniče, mi ili bilo ko drugi nemamo mandat na to da odlučimo u nečije ime, a pogotovo da odredimo ko će biti ubijen a ko ne…..Izetbegović je tad prekinuo sastanak….”

.

Umukni huncute.

/ Najnovije