Prošlo je 37 godina od smrti genijalnog sarajevskog vizonara Emerika Bluma

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Mudonja koji je pobjegao iz ustaske "artisticke kolonije" Jasenovac i napravio firmu koja je Jenkije skidala sa tendera u Iraku? Kapa do poda Blume!

Pehlivan

Kakva prepoznatljiva ličnost iz historije grada Sarajeva. Pitam se da li će se iko sjećati po bilo čemu anemičnei metljave gradonačelnike Sarajeva, iz kriminalne organizacije SDA?

Boom

Samo meni nìje jasno kako je mogao biti ovako visoko pa davao stipendije stručnjacima a kasnije bio gradonačelnik Sarajeva a nije bio u partiji.Da mi je znati šta sad za ovo kažu naši takozvane patriote.Koja ironija zar ne

Puno ti ne znas...

Samo meni nìje jasno kako je mogao biti ovako visoko pa davao stipendije stručnjacima a kasnije bio gradonačelnik Sarajeva a nije bio u partiji.Da mi je znati šta sad za ovo kažu naši takozvane patriote.Koja ironija zar ne ka Boom Ocito ti mnogo ne znas ali se volis petljati u svasta i ponavljati kao papagaj to sto drugi govore a misle da je inn kao mrznja pårema Bosnjacima I SDA zadnjih 3-4 godine (direktno uplitanje Rusije, preko Srbije i RS u BH medije)

Boom

Punoti ne znaš.Haha haj ti opet pročitaj polako slovo po slovo ako treba il sačekaj pa daj nekom da ti bolje prevede.Pa de onda reci gdje sam spomenuo sda i o bošnjacima.

Boom

Ja govorim o vlasti i režimu prije rata a čovjek je mrtav već ihaaaj.A prošli put se kritikovalo kako nisi mogao napredovati ako nisi u stranci(KPJ) sad malo jasnije nije aj još jednom pročitaj

/ Najnovije