Prošlo je 18 godina od smrti generala Mehmeda Alagića

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MEHMED ALAGIC

Sram bilo svakoga ko pokusava izjednaci heroje sa zlocincima. Istina je jedna. Hvala generale.

Mostar

Zločinci, islamisticki zlocinci. Prokletili bili

chim

Zločinci, islamisticki zlocinci. Prokletili bili ka Mostar FAŠISTIČKO HRIŠĆANSKO SMEĆE!

BIH Roman-tičar

Mnogi su zahvaljujući zna se kome doživjeli sličnu sudbinu kao gen.Alagić.

Mostar

I paklu gore i gorjet ce

@mostar

od tolike mrznje neces nikada postati ljudsko bice. Zauvijek si UZP

asdm

Neka ti je rahmet duši. Bio si i ostao najveći borac za BIH. Djelom ne riječima. Mnogi od nas treba da se stide...

Bosanac 100%

Molim Alaha da mu podari Dzenet.

@krsh_zapadno_od_mostara_sljego_u_mostar_za_tite

Preformulacija

ka @krsh_zapadno_od_mostara_sljego_u_mostar_za_tite Sto ste zlocinci, niste jedini, al sto ste hinje i misevi nema ih na balkanu, ma nema ni na svijetu.

Fuj

Zbog takvih dezertera u JNA , koja ih je besplatno školovala, država nam je i propala! Kad je trebalo da ti oficiri rade ono za što su se cijeli život spremali, izdali su državu i otišli u svoj nacionalni tabor, da ubijaju svoj bratski narod. Fuj, đubrad pokvarena! A da im nije bilo te države, ostali bi golje nepismene!

/ Najnovije