Prije 97 godina rođen je Alija Izetbegović: "Da svi budu malo više Bosanci"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

RATKO🇷🇸

Lijepe riječi su ukras!

A zasto ne bi svi bili Bosanci i Hercegovci?

Mislim, ako se Bosnjaci toliko zalazu za Bosnu i Hercegovinu, zasto su sami sebi dali ime Bosnjaci? OK, malo je neprakticno kad te neko pita sta si, a ti kazes Bosanac i Hercegovac :), ali to je samo praktikalija... Moglo se tome doskocit npr. tako da svako bira, pa neko nek se izjasni kao Bosanac, a neko kao Hercegovac, po zelji. Barem nije podjela po nacionalnom, nego po teritorijalnom, vec je bolje, zar nije? Evo ja kao bosanski Hrvat bih se rado deklarirao i upisao kao Bosanac, ne smeta mi to, naprotiv. Ali kad Bosnjak potencira to svoje, ja onda potenciram Hrvat :). To all action, there's reaction kaze Turkish u Snatchu.

Inzinjer

Covjek lijepo rekao da se ne da vlast onima koji je hoće, a hoće je njegov lažljivi i prevrtljivi sin Bakir, kome ni on sam nije vjerovao već je vlast prepustio Sulejmanu Tihiću.

Istok

Poreklom etnicki Srbin sa Ade Ciganlije

Леми

***

Svaka cast ljudino

Prkosno si pokvario planove Vlasima kad su mislili da su na vrhuncu, na korak do ostvarenja sna. Od tebe na ovamo, san je svakim danom dalji i dalji. Umjesto k njemu, idu k Tarabicevoj sljivi. Vjecno cemo te pamiti i pocast ti odavat.

je li ovo neka zahebancija ?!?!

Mislim, ako se Bosnjaci toliko zalazu za Bosnu i Hercegovinu, zasto su sami sebi dali ime Bosnjaci? OK, malo je neprakticno kad te neko pita sta si, a ti kazes Bosanac i Hercegovac :), ali to je samo praktikalija... Moglo se tome doskocit npr. tako da svako bira, pa neko nek se izjasni kao Bosanac, a neko kao Hercegovac, po zelji. Barem nije podjela po nacionalnom, nego po teritorijalnom, vec je bolje, zar nije? Evo ja kao bosanski Hrvat bih se rado deklarirao i upisao kao Bosanac, ne smeta mi to, naprotiv. Ali kad Bosnjak potencira to svoje, ja onda potenciram Hrvat :). To all action, there's reaction kaze Turkish u Snatchu. ka A zasto ne bi svi bili Bosanci i Hercegovci? Evo ja kao bosanski Hrvat bih se rado deklarirao i upisao kao Bosanac, > > > ti nisi bih hrvat, TI SI BOSANSKA BUDALA!

Nisam, nego sam entuzijast.

Evo ja kao bosanski Hrvat bih se rado deklarirao i upisao kao Bosanac, > > > ti nisi bih hrvat, TI SI BOSANSKA BUDALA! ka je li ovo neka zahebancija ?!?! ................Mislim da bismo mogli svi zajedno, ali da kao prvo Muslimani odbace svoj nacionalizam, posto su najbrojniji i pokusavaju da dominiraju. A vidis, ja bih sa svoje strane onda odbacio moj. Zar to nije dobro?

@je li ovo neka zajebancija

Evo ja kao bosanski Hrvat bih se rado deklarirao i upisao kao Bosanac, > > > ti nisi bih hrvat, TI SI BOSANSKA BUDALA! ka je li ovo neka zahebancija ?!?! A ti islamizirani srbin sa krizom identiteta, kao i vas tvorac alija zivkovic.

Gh

***

Haha

Sto se ovde bosnje nisu skupile da protestvuju, a ispred ohra znaju doci da ne daju hrvatima da biraju svog predstavnika? Zato sto su to sve goli bakirovi robovi tzv. gradjani.

P O S T E N O

PRVI PREDSJEDNIK BOSNE I HERCEGOVINE! MUSLIMAN! KRSCANI NA APARATIMA! P O S T E N O !!BOSNJACI,MUSLIMANI SU VECINSKI,AUTOHTONI,NAROD U BOSNI I HERCEGOVINI!

JUGOSLAVIJA mjesovita

***

ILIJA ZIVKOVIC

***

/ Najnovije