Preminuo Muhamed Čengić

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zong

Jedan od onih, uz Aliju, Radovana i ostale razvalili SFRJ (ne Milosevicevu nakaznu Jugolslaviju). Srbi su direktni i najodgovorniji krivci za raspad SFRJ (i poturanjem cetnicke Jugoslavije), ali su imali sjajne partnere u SDA. Prn'o, nikakav nije bio. Bar da je Seselja maknuo.

Malo ste fulili

In memoriam je za ljude koji su dostojni pamcenja

Chenga

In memoriam je za ljude koji su dostojni pamcenja ka Malo ste fulili 1992 godina...početak rata, prve barikade....članovi Vlade i Predsjedništva BiH se spremaju otići do prvih barikada i razgovarati s ljudima koji su ih postavili te ih uvjeriti da ih sklone i smire se.... Telefonski poziv M.Čengiću od Alije.... "Muhamede, mi sad idemo, ideš li i ti s nama, kao Predsjednik Vlade BiH..???" -- Čengić odgovara: " Ja sam se Alija evo spremio da idem, evo me na vraima, al žena mi ne da!" .... Hahahahahaahahaaaaaaaaa

Istorija

Šteta, žao mi ga je. Najveća greška mu je što onog zlikovca Alij nije uspio skloniti iz vrha politike, i da Fikret bude na čelu. Za Muslimane , Srbe i Hrvate u BiH bi sve bilo drugačije, sigurno. Na našu žalost nije to uspio.

Dnevni red

@ Istorija Jeb....em i tebe i njega et

Gh

Cengic kao i ostali visocaci je uzeo ogromne pare od silnih donacija, kao i hasan cengic za oruzje i to su im mudre bosnje sve djuture halalile. A kao jednog od osnivaca stranke koja je bazirana na principa alijine islamske deklaracije, se ne moze nista pozitivno reci.

Zgg

Koliko je puta nudio pred gladnim radnicima ostavku...

Guest

Pamtićemo ga po čuvenoj rečenici :"More bit bidne, a more bit ne bidne"...

/ Najnovije