Preminuo Ivan Tasovac

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

lenovo

Sve sto je u zivotu postigao palo je u vodu kad je prihvatio da bude Vuciceva marioneta od ministra. I po tome ce biti zapamcen.

sarajka

garant se bocko

Dnevni red

Zna li se od cega je rikno???

Doktor

Zna li se od cega je rikno??? ka Dnevni red Opstepoznato je da umjetnici rikavaju najcesce od kokaina, pocnu vici bjelo ko tobogane po stolu. Kako je on prekaljeni as kao i vecina njih, sanse za to su 33%. Drugih 33% najcesce potpada pod onu populaciju klimaks/kriza srednjih kada tjelo trazi posljednjim trzajima mladost pa posegnu za vijagrom. Ovih 66% poroka rastura srce u tim godinama. Preostalih 33% se moze polako razmatrati i od vakcina, jer ocito iznenada izazivaju krvne ugruske, pa od tud toliko smrtnih slucajeva od srcanih i mozdanih. To ce biti tesko dokazivo bez obdukcije a i ako se dokaze, vjerujem da framakolobi preko korumpiranih doktora ce to uredno zataskati a i da se obznani da je od toga, do nasih usiju nece doci jer to medijima nije interesantno jer trenutni priliv novca u kasu im dolazi od reklamiranja tih farmaceutskih proizvoda.

suljaga

Ko je ovaj i zasto je on bitan?

Hm

Ma šta primitivni islamski fundamentalisti znaju ko je Ivan Tasovac ?!

/ Najnovije