Preminula Adna Ibrahimović, bivša studentica Poljoprivrednog fakulteta

2
Radiosarajevo.ba
Preminula Adna Ibrahimović, bivša studentica Poljoprivrednog fakulteta
Foto: Facebook / Adna Ibrahimović

Preminula je bivša studentica Adna Ibrahimović, bivša studentica Poljoprivrednog fakulteta u Sarajevu, napisali su iz Asocijacije studenata ovog fakulteta.

"Danas nas je sve potresla vijest o iznenadnoj smrti kolegice, bivše studentice Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta, dugogodišnje aktivne članice Asocijacije i mnogima drage prijateljice - naše Adne Ibrahimović.

Adna je s nama dijelila sreću i tugu, nade i brige, uspjehe i razočarenja, kao i vrijeme između ispita tokom tri godine studiranja na prvom ciklusu studija prehrambenih tehnologija. Bila je brižna osoba, uvijek spremna pružiti podršku, toplu riječ, savjet i prijateljski zagrljaj.

Pored velikog doprinosa u radu Asocijacije studenata, Adna je bila najbolji student u svojoj generaciji te nosilac univerzitetskog priznanja srebrena značka. Stoga, cijenimo da ovo ujedno predstavlja i veliki gubitak za našu zajednicu i društvo, našu struku i nauku.

Pogođeni tugom izražavamo iskreno saučešće porodici i prijateljima.

Zauvijek u našim srcima", poručili su iz Asocijacije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije